Μενού

Ξέσπασαν σε χειροκροτήματα!! Άντρας ΣΠΑΕΙ το τζάμι αυτοκινήτου για να «σώσει» σκύλο!

Shares 342

Αυτός ο άντρας προσπάθησε αρκετές φορές για να περάσει η πέτρα μέσα από το τζάμι.

τζάμι αυτοκινήτου Σκύλος

Αλλά εκείνος συνέχισε εκσφενδονίζοντας την πέτρα στο μαύρο BMW μέσα σε μια χορωδία από κραυγές, «Μην το κάνεις» και «Ω! Θεέ μου» από το συγκεντρωμένο πλήθος.

τζάμι αυτοκινήτου Σκύλος

Όταν τελικά το τζάμι έσπασε ο μοναδικός επιβάτης του αυτοκινήτου – ένα αδύναμο, αποπροσανατολισμένο σκυλάκι – έπεσε στην αγκαλιά του.

τζάμι αυτοκινήτου Σκύλος

Και το πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Ο άντρας στο Grand Bend, του Ontario, μπορεί να έσωσε μια ζωή κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, όταν πήρε τα πράγματα στα χέρια του για να βγάλει το σκυλί από το αποπνικτικό αυτοκίνητο σε ένα πολυσύχναστο πάρκινγκ.

Η θερμοκρασία το Σάββατο κυμάνθηκε γύρω στο 30 βαθμούς Κελσίου.

Αν και δεν έχει προσδιοριστεί, ο Καλός Σαμαρείτης, ο Will Costa, ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο και το δημοσίευσε στο Facebook, λέει ότι πιθανότατα έσωσε τη ζωή του σκύλου.

τζάμι αυτοκινήτου Σκύλος

«Γινόταν ένα μουσικό φεστιβάλ και ο εκφωνητής αναφέρθηκε ότι υπήρχε ένα σκυλί σε ένα ζεστό αυτοκίνητο και πως ο ιδιοκτήτης έπρεπε να πάει να βγάλει έξω τον σκύλο,» είπε ο Costa στο Dodo. «Κανείς δεν ήρθε, έτσι μαζεύτηκαν όλοι μαζί για να λύσουν το πρόβλημα. Αφού ο σκύλος διασώθηκε, οι ιδιοκτήτες εμφανίστηκαν 50 λεπτά αργότερα.»

Η αστυνομία, πρόσθεσε, πήρε την επιμέλεια του σκύλου.

τζάμι αυτοκινήτου Σκύλος

Δεν χρειάζεται πάντα μια πέτρα για να σώσει τη ζωή ενός σκύλου. Αλλά είμαστε ευχαριστημένοι που αυτός ο άνθρωπος βρήκε αυτό που χρειαζόταν για να βγάλει αυτό το σκυλί έξω. Αφήνοντας το κατοικίδιο ζώο σας σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο δεν είναι ποτέ OK. Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν ταχύτατα σε κλειστούς χώρους – 26 βαθμοί έξω, για παράδειγμα, μπορεί να σημαίνει έως και 37 βαθμούς στο εσωτερικό σε μόλις 10 λεπτά. Και ακόμα κι αν είναι μόνο στους 21, η θερμοκρασία μπορεί να ανεβεί μέχρι και τους 46 βαθμούς μέσα σε μια ώρα, σύμφωνα με την Humane Society.

Πηγή: taz.gr

Shares 342

Σχόλια


Read more:
Close