Μενού

Βρήκε έναν ζωντανό φοβισμένο σκύλο ανάμεσα στα άψυχα σώματα άλλων σκυλιών. Αυτό που έγινε στη συνέχεια πρέπει να το δείτε… (Βίντεο)

Shares 1K

Σκύλος Ο κόσμος μας μπορεί να αποδειχτεί πολύ σκληρός για τα ανυπεράσπιστα ζώα. Έτσι, δεν είναι λίγες οι φορές που ακούμε για σκύλους που βασανίζονται ή εγκαταλείπονται από τα αφεντικά τους χωρίς τροφή ή ακόμη και πετιούνται από το αυτοκίνητο.

Αυτά τα ζώα έρχονται πολύ κοντά στο θάνατο και δυστυχώς είναι πολλές οι περιπτώσεις που δεν τα καταφέρνουν να επιβιώσουν.

Στον αντίποδα των σκληρών με τα ζώα ανθρώπων, υπάρχουν και φιλόζωοι που κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν αυτά τα πλάσματα.

Μια από αυτούς είναι και η Marina Tarashevska.

Σκύλος

Η Marina προσπαθεί με όλες της τις δυνάμεις να γλιτώσει τα αθώα ζώα που εγκαταλείπονται, από τη σκληρή τους μοίρα!

Σκύλος

Κάνει, λοιπόν, πολύ συχνά αναγνωριστικούς περιπάτους σε χωματερές κι άλλα δημοφιλή σημεία εγκατάλειψης ζώων στο Τέξας, προκειμένου να εντοπίσει παρατημένα κουτάβια. Δε φοβάται να ψάξει ανάμεσα σε πτώματα ζώων σε αποσύνθεση, προκειμένου να εντοπίσει κάποιο ζωντανό ζώο που τη χρειάζεται!

Σκύλος

Και πολύ συχνά οι προσπάθειές της βγαίνουν σε καλό! Εντοπίζει κάποιο βασανισμένο ζώο το οποίο και σώζει!

Σκύλος

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε μια από τις πιο συγκινητικές διασώσεις αυτής της υπέροχης γυναίκας. Θα σας κάνει να δακρύσετε!

diaforetiko.gr

loading...
Shares 1K

Σχόλια


Read more:
Close