Μενού

Βρήκε ένα καγκουρό στην πισίνα του! (Εικόνες)

Shares 50

Καγκουρό Επιχείρηση διάσωσης για τον στρεσαρισμένο επισκέπτη – Δείτε τις φωτογραφίες

Έναν απρόσμενο επισκέπτη βρήκε στον κήπο του ο Donald Tanner, στο Templestowe της Αυστραλίας. Το καγκουρό- εισβολέας τον πλησίασε με ταχύτητα, όπως ο ίδιος περιγράφει σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, με πρόθεση να… ρίξει μερικές μπουνιές!

«Με πλησίασε ταχύτατα, ήθελε λίγο… μποξ. Μου έριξε μερικές γροθιές που αστόχησαν και μετά πήδηξε το φράκτη και πέρασε στον κήπο του γείτονα», αφηγείται.

Ο Tanner θεώρησε τότε πως η συνάντησή του με την άγρια ζωή ολοκληρώθηκε ωστόσο στη συνέχεια ανακάλυψε πως δεν ήταν έτσι. Όταν γύρισε στο σπίτι του το μεσημέρι βρήκε το καγκουρό να τον περιμένει, στον πίσω κήπο αυτή τη φορά, μέσα στην πισίνα!

«Βγήκε από το νερό και έτρεμε, έκανε κρύο κι ετοιμαζόταν βροχή», λέει.

Κάλεσε τότε τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βικτόρια για να σώσουν με ασφάλεια το καγκουρό. Οι διασώστες κατάφεραν να το πιάσουν και να το ναρκώσουν για να το στεγνώσουν, να το ζεστάνουν και να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Τελικά το 3χρονο, όπως αποδείχθηκε, καγκουρό αφέθηκε ελεύθερο στο κοντινό Westerfolds Park.

Εκπρόσωπος των δασωστών εξήγησε πως είναι σπάνιο τα καγκουρό να βουτούν σε πισίνες αλλά είναι πιθανό να το κάνουν για να αποφύγουν έναν σκύλο- και πράγματι ο Tanner είχε ένα κατοικίδιο στο σπίτι του.

Καγκουρό Καγκουρό Καγκουρό newsbeast.gr
loading...
Shares 50

Σχόλια


Read more:
Close