Μενού

Βίντεο: Το κουτάβι που ξυπνάει κάθε φορά που ακούει το αγαπημένο του τραγούδι…. για να τραγουδήσει!

Shares 192

τραγούδι κουτάβι Βίντεο Ο Oakley, ένα σκυλί ράτσας Australian Shepard, λαγοκοιμάται άνετα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου όταν ξαφνικά ο ήχος από τα πλήκτρα του πιάνου, του κεντρίζουν την προσοχή.

Αργά ανοίγει λίγο το ένα μάτι, και μόλις καταλαβαίνει το τραγούδι ανοίγει διάπλατα από ενθουσιασμό και το άλλο διαφορετικού χρώματος μάτι του. Τα αυτιά του αρχίζουν να κινούνται και καθώς η μελωδία συνεχίζει,  ανασηκώνει το κεφάλι  ακριβώς επειδή αναγνωρίζει καλά τι ακούει.

Μόλις αρχίζουν τα λόγια, το σκυλάκι δεν μπορεί άλλο να συγκρατήσει τον εαυτό του και τραγουδά μαζί. Ουρλιάζοντας χαριτωμένα ο Oakley περιμένει υπομονετικά για την συνέχεια της μπαλάντας.

Κοιτάζει σκεφτικός στο κενό και φαίνεται να νιώθει βαθιά μέσα του κάθε νότα.‘Όταν η φωνή στο τραγούδι ανεβαίνει ψηλά, ο Oakley ανεβάζει και αυτός τη φωνή του. Το σκυλί πραγματικά ταυτίζεται με το ρεφρέν αφήνοντας γλυκά μουγκρίσματα που μετατρέπονται σε γαβγίσματα μέσα από την καρδιά του.

Μόλις που είχε αρχίσει να ζεσταίνεται η φωνή του σκύλου, το τραγούδι άλλαξε και τότε ο Oakley έχασε αμέσως κάθε ενδιαφέρον. Ξαναγύρισε στον ύπνο του!

tilestwra.com

Shares 192

Σχόλια


Read more:
Close