Μενού

Οι τρεις τυφλές γάτες που δεν ήθελε κανείς και η ιστορία τους

Shares 85

τυφλές γάτες Ο Blue είναι ο μεγάλος αδελφός και οι Meadow και Little Willow οι δυο μικρές αδελφές του. Είναι μια οικογένεια τριών γάτων με μια ιδιαιτερότητα, που υιοθετήθηκε τελικά από την οικογένεια της Catherine Magno.

Η ιστορία αρχίζει τα Χριστούγεννα του 2014 όταν τα γατάκια βρέθηκαν σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη στο Ντουμπάι. Είχαν ήδη χάσει την όρασή τους λόγω μιας ασθένειας από την οποία ο προηγούμενος ιδιοκτήτης τους δεν είχε φροντίσει να θεραπευτούν.

Τα αδελφάκια αναζητούσαν σπίτι και ο Blue σχεδόν υιοθετήθηκε από γείτονα του προηγούμενου ιδιοκτήτη τους. Δεν μπορούσε όμως να ζήσει χωρίς τις αδελφές του κι έκλαιγε όλη τη νύχτα ψάχνοντάς τες. Έτσι τον επέστρεψαν στο σπίτι που φιλοξενούνταν και τα άλλα γατάκια μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν η Catherine Magno αποφάσισε να βουτήξει στα βαθιά και να αναλάβει τη φροντίδα τους.

«Δεν είχα καμία εμπειρία καθώς είχα υιοθετήσει το πρώτο μου γατάκι μόλις λίγους μήνες πριν», περιέγραψε η ίδια στο Bored Panda. «Αλλά η ιστορία τους με άγγιξε πολύ και δεν μπορούσα να αντέξω τη σκέψη πως θα τα έβαζαν σε ένα κλουβί σε κάποιο κτηνιατρείο για πάντα ή πως θα τους συνέβαινε κάτι ακόμα χειρότερο».

Όπως είναι λογικό η Catherine ανησυχούσε για τις «ειδικές ανάγκες» των νέων φίλων της. «Πίστευα πως θα είναι πολύ δύσκολο αλλά και πως θα χρειαζόταν να κάνω πολλές προσαρμογές κι εγώ από την πλευρά μου. Δεν ήταν όμως έτσι», εξηγεί. «Το μόνο που έκανα ήταν να αφήσω κάθε πράγμα στη θέση του αλλά και τα γατάκια προσαρμόζονταν αμέσως. Έμαθαν γρήγορα να κινούνται στο διαμέρισμά μου και ήξεραν πού βρισκόταν το κάθε έπιπλο και το κάθε αντικείμενο.  Με τη σωστή κοινωνικοποίηση τα πηγαίνουν εξίσου καλά με τις άλλες γάτες όπως οποιαδήποτε άλλη γάτα που έχει την όρασή της», προσθέτει. Όπως λέει, ήθελε να δείξει πως και τα τυφλά γατιά είναι ίδια με τα υπόλοιπα.

«Τα τυφλά γατάκια βλέπουν με την καρδιά τους», σημείωσε.

τυφλές γάτες τυφλές γάτες τυφλές γάτες τυφλές γάτες τυφλές γάτες τυφλές γάτες τυφλές γάτες τυφλές γάτες τυφλές γάτες

newsbeast.gr

Shares 85

Σχόλια


Read more:
Close