Μενού

Τον κακοποίησαν και του έκοψαν τις πατούσες. Απέδειξε όμως σε όλους τη δύναμη της αγάπης

Shares 1K

κακοποίηση σκύλων Αν αγαπάτε τους σκύλους, θα σας φανείς δύσκολο να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο. Αυτό που συνέβη στον Nick είναι φρικτό, αλλά η διάσωση και η ανάρρωση του αποτελεί πραγματικά έμπνευση!

Η οργάνωση Animales Sin Hogar (Ζώα Χωρίς Σύνορα) ειδοποιήθηκε για την διάσωση ενός αδέσποτου σκύλου χωρίς πατούσες. Ένας φιλόζωος έστειλε μήνυμα στην οργάνωση μαζί με μία φωτογραφία του σκύλου. Αν και ο ίδιος τάιζε τον σκύλο, ήξερε ότι χρειαζόταν παραπάνω βοήθεια από εκείνη που μπορούσε να του προσφέρει.

Η ομάδα διάσωσης έστειλε έναν εθελοντή για να πάρει τον σκύλο, τον οποίο ονόμασαν Nick, και τον μετέφεραν άμεσα στο καταφύγιο τους στο Μοντεβίδεο της Ουρουγουάης.

Η κατάσταση του Nick όταν τον εντόπισαν οι διασώστες.

κακοποίηση σκύλων

“Πάθαμε πλάκα από την κατάσταση στην οποία τον βρήκαμε, αλλά δεν θέλαμε να κάνουμε υποθέσεις για το τι μπορεί να είχε συμβεί”, δήλωσε η ομάδα διάσωσης. Όταν όμως πήγαν τον άτυχο σκύλο στον κτηνίατρο, εκείνος επιβεβαίωσε ότι είχε χάσει τις πατούσες του και μέρος της μύτης του λόγω κακοποίησης από ανθρώπους.

Η οργάνωση δεν ανακάλυψε ποτέ ποιοι ευθύνονταν για την φρικτή αυτή πράξη. Ωστόσο, ήταν αποφασισμένοι να τον βοηθήσουν να ξαναπερπατήσει. Οι κτηνίατροι κάνουν ήδη ό,τι μπορούν για να μπορέσει κάποια στιγμή ο Nick να βάλει πρόσθετα μέλη. Μπορείτε να μάθετε για την πορεία του Nick από την σελίδα της οργάνωσης στο Facebook.

Δείτε το βίντεο:

Παρά τα όσα πέρασε, όπως βλέπετε στο βίντεο, ο Nick είναι πολύ φιλικός από την φύση του. Είναι ένας χαρούμενος σκύλος που του αρέσουν οι αγκαλιές και τα χάδια. Απόδειξη ότι αυτά τα ζώα έχουν καρδιά από χρυσό που συγχωρεί και ξεχνά.

toocute.gr

Shares 1K

Σχόλια


Read more:
Close