Μενού

Το πρώτο ελληνικό γραφείο γνωριμιών για σκύλους

Shares 209

Σκύλος αγγελίες σκύλων Το Doggrin.gr (dog= σκυλί/ grin= πλατύ χαμόγελο) είναι η πρώτη σύγχρονη online υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες σκύλων να βρουν ταίρι στον αγαπημένο τους τετράποδο φίλο! Η υπηρεσία δημιουργήθηκε στα πλαίσια της κοινωνικοποίησης και διατίθεται δωρεάν.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις λογαριασμό (εντελώς δωρεάν) και να καταχωρήσεις την αγγελία σου με το όνομα, τα χαρακτηριστικά και τη φωτογραφία του σκύλου σου.

Επιπλέον, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται καθημερινά για θέματα που αφορούν τον σκύλο του, μέσω της αρθρογραφίας που υπάρχει καθώς καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου μοιράζονται τη γνώση αλλά και την εμπειρία τους, μαζί μας.

Το Doggrin διαθέτει έγκυρη και αξιόπιστη πληροφόρηση ως προς το περιεχόμενο της αρθρογραφίας του, σχετικά με τη Διατροφή, Εκπαίδευση, Ιατρικά Θέματα, Ψυχολογία, Νέα, Έξυπνα Tips κα.

Έλα στην παρέα του Doggrin και βοήθησε τον σκύλο σου να κοινωνικοποιηθεί. Λες να βρεις και εσύ την καλύτερη παρέα στην πόλη;

Πηγή

Shares 209

Σχόλια


Read more:
Close