Μενού

Το μυστικό αποκαλύφθηκε: Να γιατί δεν βλέπουμε ποτέ μικρά περιστέρια

Shares 36

περιστέρια

Τα περιστέρια ζουν σε κάθε μεγάλη πόλη και δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε: γρήγορα και ευκίνητα έγιναν νόμιμοι κάτοικοι των μεγαλουπόλεων εδώ και καιρό. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς: θυμάστε να έχετε δει ποτέ μικρά περιστέρια; Έστω και μια φορά;

Το μυστικό λοιπόν αποκαλύφθηκε! Δείτε παρακάτω, γιατί δεν βλέπουμε ποτέ μικρά περιστέρια.

περιστέρια

Το μυστήριο έχει μια απλή και λογική εξήγηση: το μυστικό είναι στο που βρίσκεται η φωλιά των περιστεριών. Αν και έχουμε συνηθίσει τα περιστέρια να ζουν ανάμεσά μας εκείνα επιλέγουν φωλιές μακριά από τα αδιάκριτα μάτια: εγκαταλελειμμένα κτίρια και σπίτια, στέγες, χώρους κάτω από γέφυρες.

περιστέρια

© East News

Παρεμπιπτόντως, τα περιστέρια είναι πολύ καλοί γονείς. Δεν διώχνουν τα παιδιά τους μακριά από την φωλιά τους και τους φέρνουν φαγητό μέχρι να γίνουν 40 ημερών. Αυτή η περίοδος είναι αρκετή, ώστε να μπορέσει ένα περιστέρι να μεγαλώσει και να μοιάζει με ώριμο. Ωστόσο, μπορούμε να καταλάβουμε, ότι είναι πολύ νέα, επειδή δεν έχουν πράσινα και μωβ φτερά γύρω από τον λαιμό τους.

Για αυτό δεν βλέπουμε μικρά περιστέρια στους δρόμους. Ωστόσο, αν τα βλέπαμε θα ήταν πολύ αστεία, γιατί είναι αδέξια και χαριτωμένα.

περιστέρια

© Exclusiv PrintBig / EAST NEWS

tilestwra.com

Shares 36

Σχόλια


Read more:
Close