Μενού

Οι θετοί γονείς νόμιζαν πως το υιοθετημένο παιδί τους δεν θα προσαρμοστεί ποτέ, μόλις όμως συνάντησε το σκύλο τους το «θαύμα» έγινε.

Shares 176

Σκύλος Οι περισσότεροι ανάδοχοι γονείς θα σας πουν ότι η διαδικασία της υιοθεσίας είναι σκληρή αλλά αξίζει τον κόπο. Η Kari Lewis, μια νεαρή ανάδοχη μητέρα που ζει στο Πόρτλαντ του Όρεγκον, εξηγεί, “η υιοθεσία πήρξε ένα από τα δυσκολότερα, αλλά καλύτερα πράγματα που έχουμε κάνει ποτέ.”

Κάθε φορά που μια οικογένεια φέρνει ένα θετό παιδί στο σπίτι, ανησυχεί πως το παιδί θα έχει μια δύσκολη προσαρμογή, πως θα ζοριστεί να ανοιχτεί και να νιώσει άνετα στο νέο του περιβάλλον. Η μητέρα της Kari, η Sandi Swiridoff, θέλει να πηγαίνουν τα ανάδοχα εγγόνια της στο σπίτι της, αν και είναι κι αυτή προβληματισμένη για τον ίδιο λόγο.

Έτσι, πριν από μερικά χρόνια, η Sandi υιοθέτησε τον Reagan, ένα γλυκύτατο Labradoodle. Όταν ο Reagan ήταν 11 μηνών, η Kari έφερε στο σπίτι τον Buddy, ένα 11 μηνών αγόρι.

Σκύλος

Από τότε, ο Buddy είναι υπό την προστασία της Kari. Αυτός και ο Reagan θα γίνουν τριών χρονών τον Φεβρουάριο του 2017.

Σκύλος

Και από τότε που ο Buddy εντάχθηκε στην οικογένεια, οι δυο τους έχουν γίνει αχώριστοι. Κάνουν τα πάντα μαζί- και μοιράζονται την ευτυχία τους με τον κόσμο.

Σκύλος

Παίζουν, διαβάζουν μαζί και ξοδεύουν πολύ χρόνο σε αγκαλιές.

Σκύλος

Και φαίνεται από τις φωτογραφίες τους, πως αγαπούν πραγματικά ο ένας τον άλλο.

diaforetiko.gr

Shares 176

Σχόλια


Read more:
Close