Μενού

Ταξίδι με το μικρό σου φίλο; Tips για ξέγνοιαστες διακοπές!

Shares 130

ταξίδι κατοικίδιο Αποφάσισες να κάνεις μια απόδραση και το πρόβλημα σου είναι το τι θα κάνεις με το αγαπημένο σου κατοικίδιο; Μην ανησυχείς. Αν οργανωθείς σωστά τίποτα δεν θα σε εμποδίσει να το έχεις μαζί σου και να πάρει και αυτό τον… αέρα του.
1. Αναζήτησε την κατάλληλη διαμονή: Αν χρειάζεται να κλείσεις κάποιο κατάλυμα, επιβεβαίωσε από πριν πως θα δεχτούν το κατοικίδιο σου. Έτσι θα αποφύγεις κάθε αντίδραση που μπορεί να χαλάσει τη διάθεσή σου.
2. Προγραμμάτισε μία επίσκεψη στον κτηνίατρο : Ο κτηνίατρος θα ελέγξει την υγεία του και εσύ θα λάβεις τις απαραίτητες οδηγίες για το ταξίδι σας.
3. Οργανώσου σωστά: Όπως φτιάχνεις τη δική σου βαλίτσα, μην ξεχάσεις να βάλεις σε ένα άλλο σακίδιο τα απαραίτητα για τον μικρό σου φίλο όπως: νερό, πιστοποιητικό υγείας, παιχνίδια, τροφή, κουβερτούλα και σακούλες για τα περιττώματά του. Εννοείται βέβαια πως αν είναι και… κάτοχος κρεβατιού προσπάθησε να μην του το στερήσεις.
4. Μέσο μεταφοράς: Ανάλογα με το μέσο που θα επιλέξεις, φρόντισε το κατοικίδιο σου να αισθανθεί άνετα. Αν παραδείγματος χάριν ταξιδεύετε οδικώς, κάνε συχνές στάσεις, ενώ αν προτιμήσεις κάποιο καράβι παρέμεινε στο χώρο του καταστρώματος καθ΄ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τηρώντας πάντα τους κανονισμούς.
5. Έλεγξε αν φοράει το ειδικό ταμπελάκι με το όνομα και τα στοιχεία του, όπως και κάθε απαραίτητο λουράκι.
…και καλό ταξίδι!!

Πηγή

Shares 130

Σχόλια


Read more:
Close