Μενού

Σπαρακτικό Βίντεο: Δελφίνι «εκλιπαρεί» και πέφτει στα βράχια για να σωθεί από τους κυνηγούς του!

Shares 301

δελφίνι Να πλημμυρήσει με συναισθήματα ακόμα και τις πιο «αδιάβροχες» ψυχές, κατάφερε ένα δελφίνι με τις απέλπιδες προσπάθειές του να σωθεί από τους κυνηγούς του στην Ιαπωνία.

Το άτυχο θηλαστικό δεν διστάζει ακόμα και να αναζητήσει απεγνωσμένα τη «σωτηρία» χτυπώντας στα βράχια, τα οποία γδέρνουν το δέρμα του, προκειμένου να μην εκτελεστεί – στο βωμό της ιαπωνικής παράδοσης – από κυνηγούς, που έχουν οδηγήσει το κοπάδι του στα ρηχά για να το εγκλωβίσουν με τα δίχτυα τους.

Και μπορεί ο Ric O’Barry, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο, να κάλεσε την ομάδα διάσωσης δελφινιών The Dolphin Project, ωστόσο οι φιλόζωοι που έσπευσαν στον όρμο Taiji περιορίστηκαν στις φωνές κατά των κυνηγών, υπό το φόβο της… σύλληψης, αφού η παρεμπόδιση του παραδοσιακού κυνηγιού των συμπαθέστατων και άκακων θαλάσσιων πλασμάτων θεωρείται παράνομη στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου!

«Ήταν λες και με παρακαλούσε να το σώσω. Μου έδωσε την εντύπωση ότι προτιμούσε να αυτοκτονήσει στα βράχια, παρά να αφήσει να το εκτελέσουν. Τα σημάδια πάνω του ήταν τόσο εμφανή», εκμυστηρεύτηκε ο Ric.

Απτόητοι έτσι από την παρουσία ακόμα και καμερών, οι κυνηγοί συνεχίζουν το δολοφονικό τους έργο, προσπαθώντας να αιχμαλωτίσουν τα έξι δελφίνια, αφού πρώτα τα ανάγκασαν να χάσουν τον προσανατολισμό τους…

 

 

loading...
Shares 301

Σχόλια


Read more:
Close