Μενού

Σκύλος έμεινε για 20 ώρες δίπλα στον βαριά τραυματισμένο ιδιοκτήτη του ώστε να τον κρατήσει ζωντανό μέχρι να φτάσει βοήθεια

Shares 246

Σκύλος ιδιοκτήτης Ήταν Παραμονή Πρωτοχρονιάς και ο Bob εκεί που γιόρταζε ήσυχα στο σπίτι του, η μέρα του γρήγορα μετατράπηκε σε εφιάλτη, αφού βρέθηκε αβοήθητος στο χιόνι με σπασμένο λαιμό για περίπου 20 ώρες.

Μόλις μια ώρα πριν από την αλλαγή του χρόνου, ο Bob, ο οποίος ζει στο βόρειο Μίσιγκαν, βγήκε από το σπίτι του με πιτζάμες και παντόφλες για να πιάσει άλλο ένα κούτσουρο για το τζάκι του. Εκείνη τη στιγμή η ζωή του άλλαξε για πάντα, αφού γλίστρησε και απ’ την πτώση έσπασε το λαιμό του.

Σκύλος ιδιοκτήτης YouTube Screenshot | Fox 47 News

Προσπάθησε να φωνάξει για βοήθεια αλλά κανείς δεν τον άκουγε, αφού ο πλησιέστερος γείτονάς του μένει πολύ μακριά. Ευτυχώς γι’ αυτόν, το Golden Retriever του, η Kelsey, άκουσε τις φωνές του και τον έσωσε.

“Φώναζα για βοήθεια, αλλά ο πλησιέστερος γείτονάς μου είναι πολύ μακριά και ήταν 10:30 μ.μ., αλλά η Kelsey μου ήρθε,” είπε ο Bob στην CBS News από το νοσοκομείο McLaren Northern Michigan.

“Μέχρι το πρωί η φωνή μου δεν έβγαινε και δεν μπορούσα να φωνάξω πια για βοήθεια, αλλά η Kelsey δεν σταμάτησε να γαβγίζει”.

Σκύλος ιδιοκτήτης

Η θερμοκρασία είχε πέσει στους -4 ° C και ο Bob βρισκόταν πεσμένος στο χιόνι, ενώ η Kelsey συνέχιζε να γαβγίζει δίπλα του. Το σκυλί ξάπλωσε πάνω του για να προστατεύσει τον Bob από το κρύο και έγλειφε συνεχώς το πρόσωπό του και τα χέρια του για να τον κρατήσει ξύπνιο.

“Συνέχισε να γαβγίζει για βοήθεια, αλλά ποτέ δεν έφυγε από δίπλα μου μου,” είπε ο Bob. “Με κράτησε ζεστό και ξύπνιο. Ήξερα ότι έπρεπε να κάνω υπομονή για να μείνω ζωντανός.”

Τελικά, οι προσπάθειες της Kelsey έπιασαν τόπο και την επόμενη μέρα ο γείτονάς του τον βρήκε και κάλεσε το 911.

Ο Bob μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με υποθερμία, σύμφωνα με τις δηλώσεις του νοσοκομείου στο CBS News.

“Ευτυχώς, γλίτωσα από τα χειρότερα,” είπε ο Bob. “Κι’ αυτό το οφείλω στην αποφασιστικότητα της Kelsey.”

Σκύλος ιδιοκτήτης YouTube Screenshot | Fox 47 News

Ο Chaim Colen, ένας νευροχειρουργός από το McLaren Northern Michigan, πραγματοποίησε επιτυχώς μια χειρουργική επέμβαση αποσυμπίεσης του νωτιαίου μυελού στον Bob. Ο Bob εξακολουθεί να έχει αρκετό δρόμο μπροστά του, αλλά χάρη στον σκύλο και τον γιατρό του, θα γίνει τελείως καλά.

“Είμαι τόσο ευγνώμων για τους δύο ήρωές μου,” είπε ο Bob. “Η Kelsey με κράτησε ζεστό, ξύπνιο, και ποτέ δεν σταμάτησε να γαβγίζει για βοήθεια. Ο Δρ. Colen έσωσε τη ζωή μου και την ικανότητά μου να κινούμαι. Είναι πραγματικά ήρωες και θα τους είμαι αιώνια ευγνώμων.”

diaforetiko.gr

Shares 246

Σχόλια


Read more:
Close