Μενού

Σκύλος δακρύζει λίγο πριν πεθάνει όταν δηλητηριάστηκε από κλέφτες

Shares 3K

Σκύλος Λένε ότι οι σκύλοι είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και σίγουρα είναι πολύ πιστοί. Είναι μια τρυφερή συντροφιά και θαρραλέοι φύλακες. Συχνά, βάζουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο για να προστατεύσουν τους ιδιοκτήτες τους. Αυτό ακριβώς έκανε και ένας σκύλος στην Ινδονησία. Αλλά, δυστυχώς, τον δηλητηρίασαν.

Το περιστατικό συνέβη στο πιο απομακρυσμένο ανατολικό νησί της Ινδονησίας.

Σκύλος

Let’s Escape

Απ’ ό,τι φαίνεται, μια ομάδα ανθρώπων προσπάθησε να μπει στο σπίτι του Άχι Γουιτζάγια στη μέση της νύχτας, όταν η οικογένειά του άκουσε τον σκύλο να γαβγίζει. Ακόμα και τότε, θεώρησαν ότι γαβγίζει σε κάποιο άλλο σκυλί ή κάποια γάτα. Τελικά ο σκύλος σταμάτησε να γαβγίζει και η οικογένεια πήγε για ύπνο. Αυτό που είδαν το επόμενο πρωί, τους ράγισε την καρδιά.

Η καλύτερη λύση για τις ρυτίδες που έχετε ακούσει ποτέ! Χρησιμοποιήστε το και ξεχάστε τις ρυτίδες!

“Πρέπει να είμαστε πιο προσεχτικοί τώρα, γιατί οι κλέφτες έχουν γίνει ανεξέλεγκτοι. Πριν από μερικές μέρες, το σπίτι μας έγινε στόχος ληστών στη μέση της νύχτας. Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να μας κλέψουν, γιατί ο σκύλος άρχισε να γαβγίζει”, έγραψε ο Άχι στον λογαριασμό του στο Facebook.

Η οικογένεια σοκαρίστηκε όταν είδε τον σκύλο ξαπλωμένο στο έδαφος.

Σκύλος

Achy Wijaya (Facebook)

“Τον είδαμε το πρωί, όταν βγήκαμε από το σπίτι. Είδαμε ότι ο σκύλος μας είχε δηλητηριαστεί από τους κλέφτες. Θέλαμε να τον πάμε στον κτηνίατρο, αλλά ζούμε στην Παπούα και ο κτηνίατρος εδώ συνήθως ασχολείται μόνο με ζώα φάρμας. Επίσης, ήταν Κυριακή, οπότε η κλινική ήταν κλειστή. Προσπαθήσαμε να διώξουμε το δηλητήριο, δίνοντάς του γάλα. Δοκιμάσαμε και με λάδι και νερό καρύδας. Δυστυχώς, τίποτα από αυτά δε λειτούργησε.”

Πάλεψε για να ζήσει, αλλά το δηλητήριο ήταν πολύ δυνατό.

Σκύλος

Achy Wijaya (Facebook)

Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω με τις τελευταίες στιγμές του δηλητηριασμένου σκύλου, μας υπενθυμίζει ότι δεν πρέπει να θεωρούμε τους σκύλους μας δεδομένους.

Αντίο πιστέ και αγαπημένε φίλε!

Σκύλος

Achy Wijaya (Facebook)

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Πηγή

Πηγή: fanpage.gr

loading...
Shares 3K

Σχόλια


Read more:
Close