Μενού

Σκύλος που ανάρρωνε παρατήρησε έναν άλλο κακοποιημένο σκύλο. Η αντίδρασή του θα σας συγκινήσει!

Shares 4K

Σκύλος κακοποιημένο σκύλος Ο Simon και ο Sammie βρέθηκαν με λίγες εβδομάδες διαφορά από δύο διαφορετικά καταφύγια στην Νότια Καρολίνα. Και οι δύο σκύλοι είχαν περάσει πολλά στο παρελθόν και φαίνονταν να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο αμέσως.

Ο ένας τράβηξε κοντά του τον άλλο και αυτό που θα δείτε είναι ξεχωριστό. Ο Simon φαίνεται εδώ να ακουμπάει την πατούσα του προσπαθώντας να ηρεμήσει τον φίλο του ο οποίος βρίσκεται πάνω στο χειρουργικό κρεβάτι.

Ο Sammie είναι 4 μηνών και έχει κακοποιηθεί άσχημα. Τον παρέσυρε ένα αυτοκίνητο, τον έβαψαν με σπρέι και τον πυροβόλησαν.

Αλλά εκείνη τη μέρα, οι δύο σκύλοι ηρέμησαν και παρηγορήθηκαν ο ένας χάρη στον άλλο παρά τα όσα πέρασαν.

Όλα αυτά συνέβησαν χάρη στην ομάδα Rescue Dogs Rock NYC η οποία πήρε τα σκυλάκια από δύο κοντινά καταφύγια για να τους παρέχει την θεραπεία που χρειάζονταν.

Ο Sammie μπορεί να χάσει το πόδι το οποίο πυροβολήθηκε, αλλά και οι δύο σκύλοι θα επιζήσουν μετά από αρκετά χειρουργεία.

Ο Simon δεν φεύγει από το πλευρό του Sammie. Είναι λες και καταλαβαίνει ότι περνάνε παρόμοιες καταστάσεις και χρειάζονται ο ένας τον άλλο για να τα καταφέρουν.

Η μοίρα έφερε αυτούς τους δύο σκύλους κοντά και ο Simon είναι ο φύλακας άγγελος που είχε τόσο ανάγκη ο Sammie. Μετά την ανάρρωση τους, θα είναι έτοιμοι για να βρουν ένα σπιτικό.

Σκύλος κακοποιημένο σκύλος Σκύλος κακοποιημένο σκύλος Σκύλος κακοποιημένο σκύλος Σκύλος κακοποιημένο σκύλος

fanpage.gr

loading...
Shares 4K

Σχόλια


Read more:
Close