Μενού

Σκύλος πήγε την τελευταία του βόλτα πριν την ευθανασία και εκατοντάδες άνθρωποι και ζώα βρέθηκαν κοντά του για να τον συνοδεύσουν

Shares 569

Σκύλος ευθανασία Ο Walnut συγκίνησε πλήθος κόσμου με την ιστορία του, όταν το αφεντικό του, ο Mark Woods, δημοσίευσε μια ανοιχτή πρόσκληση για βόλτα με τους δυο τους. Το αμμώδες τοπίο της παραλίας Porth Beach, στο Newquay, ήταν πάντα η αγαπημένη βόλτα του σκύλου του, αλλά αυτή τη φορά είναι μια ιδιαίτερη βόλτα. Θα είναι η τελευταία βόλτα του σκύλου του.Μετά από 18 ευτυχισμένα χρόνια, ο Mark κατάλαβε πως η υγεία του Walnut χειροτέρευε.

Η δύσκολη απόφαση να “βάλει για ύπνο” το σκυλάκι του έπρεπε να ληφθεί κι έτσι ο Mark θέλοντας να κάνει αξέχαστη την τελευταία βόλτα του Walnut κάλεσε άλλα αφεντικά σκύλων με τα ζώα τους, ανθρώπους που αγαπάνε τους σκύλους, φίλους και αγνώστους για να τους συνοδεύσουν!

Και ήταν όντως μια αξέχαστη βόλτα.
Σκύλος ευθανασία Η μέρα ήταν βροχερή κι όμως εκατοντάδες άνθρωποι ήρθαν με τους σκύλους τους εκείνο το πρωινό για να κάνουν ακόμα πιο ιδιαίτερη αυτή την βόλτα για τον Walnut. Και μπορεί για το θλιβερό συμβάν που θα ακολουθούσε, ο συννεφιασμένος ουρανός να ήταν εναντίον τους, αλλά η καρδιά του Mark κατάφερε να ζεσταθεί.
Σκύλος ευθανασία

Η παραλία Porth beach είναι ιστορικό σημείο για τους δυο φίλους, πόσες βόλτες είχαν να θυμούνται και οι δυο τους εδώ.

Τις τελευταίες μέρες, η οικογένεια του Walnut, έκανε την χάρη στο σκυλάκι να του παρέχει και μερικές απαγορευμένες λιχουδιές, όπως γλυκές κρέμες και μπέργκερ!
Σκύλος ευθανασία

“Δυστυχώς, πρέπει να κάνω στον Walnut ευθανασία το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, κι έτσι θα πάμε την τελευταία μας βόλτα στην αγαπημένη του παραλία Porth Beach στις 9.30 το πρωί.” είχε κοινοποιήσει ο Mark, αφήνοντας την πρόσκληση ανοιχτή σε όλους όσοι ήθελαν να παρευρεθούν.

“Θα μου άρεσε πολύ αν οι ιδιοκτήτες ή λάτρεις σκύλων και οι φίλοι έρχονταν μαζί σε αυτόν τον εαορτασμό για την πιο αγαπημένη παραλία του Walnut.”
Σκύλος ευθανασία

Ο 18χρονος σκύλος συγκίνησε πλήθος κόσμου και έγινε ακόμα και είδηση.
Σκύλος ευθανασία

“Είχε μια απίστευτη ζωή και έφτασε στην ηλικία των 18. Είναι έτοιμος για τον τελευταίο του ύπνο. Ελπίζω να σας δω το Σάββατο.”

Η τελευταία βόλτα του Walnut συγκίνησε ακόμα και τον Eammon Holmes που δάκρυσε στην εκπομπή του This Morning.
Σκύλος ευθανασία

Οι φωτογραφίες τα λένε όλα. Ας αναπαυθεί λοιπόν εν ειρήνη. Κι αν σκεφτεί κανείς πως σε ανθρώπινα χρόνια, ο Walnut είναι 126 χρόνων, σίγουρα πέρασε θαυμάσια!
Σκύλος ευθανασία

newsone.gr

Shares 569

Σχόλια


Read more:
Close