Μενού

Σκύλος Μαχητής: -Του έκοψαν όλα τα πόδια αλλά κατάφερε να περπατήσει ξανά (βίντεο)

Shares 942

Σκύλος Ιδιοκτήτες – τέρατα έκοψαν τα πόδια του σκύλου τους και το πήγαν στον κτηνίατρο όπου και το εγκατέλειψαν.Το αξιαγάπητο Χάσκι δεν μπορούσε να περπατήσει μετά από την βάναυση και αποτρόπαιη συμπεριφορά των ιδιοκτητών του, αλλά χάρης στην γενναιοδωρία και την αγάπη κάποιον ανθρώπων τα κατάφερε.

Ο σκύλος ονομάζεται Ντα Χέι και οι ιδιοκτήτες του το είχαν πάει στο κτηνιατρείο του κ. Λιου το 2010 σε φρικτή κατάσταση. Οι ίδιοι του είπαν να τον κρατήσει για να πάνε και να φέρουν τα απαραίτητα χρήματα από την τράπεζα. Τελικά όμως εγκατέλειψαν το βαριά τραυματισμένο σκυλάκι και δεν ξαναγύρισαν ποτέ.

Ο κτηνίατρος είπε στο CCTV News: «Όταν μου έφεραν τον Ντα Χει ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Αρχικά έπρεπε να καθαρίσω τα άκρα του από την σάρκα και το νεκρό δέρμα. Μετά του ακρωτηρίασα τα κόκαλα που περίσσευαν. Είναι επιζών».

Δεκαεννέα μέρες πέρασαν για να γιάνουν οι πληγές από την επίπονη εγχείρηση του επτάχρονου Ντα Χέι και ο κτηνίατρος δεν σταμάτησε εκεί, έβαλε σκοπό να κάνει τον σκύλο να περπατήσει ξανά.

Με δωρεές από μέλη της κοινότητας, ο κτηνίατρος κατάφερε να αγοράσει πρόσθετα μέλη για τον σκύλο. Χρειάστηκαν οχτώ μήνες για να μπορέσει να τα φτιάξει τόσο καλά έτσι ώστε να εφαρμόζουν στα άκρα του Ντα Χέι προκειμένου να περπατάει άνετα. Ο Ντα Χέι δεν θέλει να περπατάει και πολύ όμως όταν τα φοράει, τουλάχιστον όμως μπορεί να κινείται με περισσότερη άνεση.

Τελικά ο κ. Λιου υιοθέτησε τον Ντα Χέι και είναι υπεύθυνος για το άτυχο σκυλάκι που γνώρισε την κακία των ανθρώπων με βάναυσο τρόπο.

Σκύλος

fanpage.gr

Shares 942

Σχόλια


Read more:
Close