Μενού

Σκύλος φύλακας διαισθάνεται πως ένα μικρό κοριτσάκι βρίσκεται σε κίνδυνο 5 μίλια μακριά, τότε βάζει αμέσως τη μαμά του να στείλει μήνυμα στο δάσκαλο του παιδιού

Shares 118

φύλακας Σκύλος Λένε ότι τα σκυλιά είναι οι καλύτεροι φίλοι των ανθρώπων, αλλά στην περίπτωση της 4χρονης Sadie, ο αγαπημένος της σκύλος αποδείχθηκε κάτι παραπάνω: ο φύλακας άγγελός της!

Ο ήρωας της ιστορίας μας είναι ένα λαμπραντόρ, εκπαιδευμένο ειδικά για διαβητικούς. Το όνομά του είναι…Hero, που σημαίνει Ήρωας. Ο καταπληκτικός σκύλος και ήρωας της μικρής ένιωσε ότι τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα της δεν ήταν τα σωστά και την έσωσε!

φύλακας Σκύλος

Το Δεκέμβρη του 2015, ο Hero απέδειξε τις ικανότητές του από μίλια μακριά!

φύλακας Σκύλος

Ενώ η Sadie ήταν στην τάξη της, το σκυλάκι άρχισε να κλαίει αν και απείχε 5 ολόκληρα μίλια από αυτήν… Φαίνεται είχε νιώσει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

“Το να κλαίει ο Hero δεν είναι καλό.” είπε η μαμά της Sadie για την περίεργη συμπεριφορά που είχε ο Hero εκείνη την ημέρα.

φύλακας Σκύλος

Η μητέρα επικοινώνησε με τον δάσκαλο για να τσεκάρει ότι το κοριτσάκι ήταν καλά και αυτό που συνέβη τότε ήταν απίστευτο!

φύλακας Σκύλος

“Τσέκαρα την μικρή και ήταν καλά. Αλλά μόλις ένα μισάωρο αργότερα το ζάχαρό της είχε πέσει.” εξομολογείται η δασκάλα της.

Από 122 είχε πάει 82, ένα επίπεδο επικίνδυνο για την Sadie. Αν δεν τους είχε προειδοποιήσει ο Hero, η Sadie θα μπορούσε να είχε πέσει σε διαβητικό κώμα!

φύλακας Σκύλος

Ο φύλακας άγγελός της δεν έχει μόνο την οσμή αλλά και το ένστικτο που τον βοήθησε να καταλάβει ότι η φίλη του βρισκόταν σε κίνδυνο! Φανταστείτε πόση αγάπη νιώθει για το κοριτσάκι αυτό το σκυλάκι, για να την σώσει από 5 μίλια μακριά!

diaforetiko.gr

Shares 118

Σχόλια


Read more:
Close