Μενού

Συγκλονιστικό! Είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του, όταν ανακάλυψε άλλον έναν θαμμένο ζωντανό!

Shares 332

κακοποίηση ζώων γαλλικό Mastiff Ο Pedro Dinis είχε βγει για μια βόλτα με το σκύλο του δυτικά του Παρισιού, όταν ανακάλυψε ένα γαλλικό Mastiff που με μια πρώτη ματιά φαινόταν να κάθεται. Αρκετά γρήγορα, όμως, ο Pedro αποκάλυψε την συγκλονιστική αλήθεια – το σκυλάκι είχε θαφτεί ζωντανό!

«Μόνο το κεφάλι της ήταν ορατό και με τα βίας μπορούσε να την δει κάποιος με τόσο χώμα που την κάλυπτε«, δήλωσε ο Dinis. Σύμφωνα με την αστυνομία, το σκυλάκι ήταν περιτριγυρισμένο από πέτρες με λουρί της να συνδέεται με ένα σακί χαλίκια για να βεβαιωθούν ότι δεν θα είναι σε θέση να απελευθερωθεί.

«Σοκαρισμένη και αφυδατωμένη«, είναι οι λέξεις που χρησιμοποίησαν οι αρχές για να περιγράψουν την ψυχική και φυσική κατάστασή της. Την μετέφεραν στην πλησιέστερη κτηνιατρική κλινική, όπου αναμένεται να ανακάμψει πλήρως. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του σκύλου εντοπίστηκε εύκολα, αλλά αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Πηγές, πάντως, αναφέρουν ότι είναι πράγματι ένοχος.

«Ο σκύλος είναι μεγαλύτερος από 10 ετών και πάσχει από αρθρίτιδα. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς να το έχει σκάσει«, πρόσθεσε μια πηγή. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της θα μπορούσε ενδεχομένως να αντιμετωπίσει δύο χρόνια φυλάκισης, καθώς και πρόστιμο 32.600 δολάρια.

Προσοχή: Ακολουθούν «σκληρές εικόνες»!

κακοποίηση ζώων γαλλικό Mastiff κακοποίηση ζώων γαλλικό Mastiff κακοποίηση ζώων γαλλικό Mastiff κακοποίηση ζώων γαλλικό Mastiff κακοποίηση ζώων γαλλικό Mastiff κακοποίηση ζώων γαλλικό Mastiff

fanpage.gr

Shares 332

Σχόλια


Read more:
Close