Μενού

Η συγκλονιστική στιγμή που δύο περαστικοί σώζουν έναν σκύλο που πνίγεται στη παγωμένη λίμνη!

Shares 481

Σκύλος διάσωση σκύλου Δύο εργάτες έσωσαν έναν σκύλο που πνιγόταν μέσα σε μια παγωμένη λίμνη στην περιοχή Pskov Oblast της Ρωσίας. Ο Chernish πάλευε να ζήσει, αλλά ευτυχώς ένα συνεργείο κατάφερε να τον σώσει. Οι άντρες έτρεξαν αμέσως να βοηθήσουν τον σκύλο μόλις τον εντόπισαν από τον δρόμο να κολυμπάει.

Δύο μέλη του συνεργείου κατάφεραν να φτάσουν στον Chernish μπαίνοντας σε μια βάρκα που βρήκαν στην άκρη της λίμνης. Χρησιμοποίησαν ένα μεταλλικό κοντάρι και ένα κουπί για να σπάσουν τον πάγο καθώς κινούνταν αργά προς τον σκύλο και φώναζαν: “Σχεδόν φτάσαμε. Κρατήσου!”.

Αφού ανέβασαν τον σκύλο στην βάρκα, ένας από τους διασώστες τον ζέστανε τρίβοντας τον. Παρά το μαρτύριο που πέρασε, τα πράγματα πήγαν καλά για τον Chernish. Τον υιοθέτησε μια γυναίκα από την περιοχή, η Natalia. Η νέα του ιδιοκτήτρια είπε ότι ο Chernish λατρεύει τις βόλτες με το αυτοκίνητο και είναι ο πιο καλός ασθενής στην τοπική κτηνιατρική κλινική.

“Ο Chernish έχει ένα σκυλόσπιτο με δύο δωμάτια. Θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι αυτός ο σκύλος που σώθηκε από τους δύο εκείνους γενναίους άντρας έχει ένα ζεστό σπίτι για να μένει και ένα ζεστό πιάτο φαγητό να τρώει”, είπε η Natalia.

Η ιδιοκτήτρια του έχει δημιουργήσει ακόμα και λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα για τον Chernish έτσι ώστε να μοιράζεται με τον κόσμο στιγμές από την ζωή του κατοικίδιου της.

Μία πολύ όμορφη ιστορία!

fanpage.gr

Shares 481

Σχόλια


Read more:
Close