Μενού

Σεμινάριο σε αστυνομικούς από τη Φιλοζωϊκή (εικόνες)

Shares 744

Φιλοζωϊκή Σεμινάριο αστυνομία Σεμινάριο στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων, σχετικά με την νομοθεσία για την προστασία των ζώων πραγματοποιήθηκε στις 25/5/2015 σύμφωνα με το παρακάτω δελτίο τύπου της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας.Φιλοζωϊκή Σεμινάριο αστυνομία

29/5/15

Θέμα: Σεμινάριο στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων, σχετικά με την νομοθεσία για την προστασία των ζώων.

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 25 Μαίου το προγραμματισμένο σεμινάριο στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων στο κτίριο της Σχολής Αστυνομικών που βρίσκεται στην περιοχή Θρακομακεδόνων.

Το σεμινάριο αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άλλων, που έχουν ξεκινήσει εδώ και χρόνια από την Ομοσπονδία μας, προς αστυνομικούς διαφόρων βαθμίδων από το Βορρά ως το Νότο που στόχο έχει την πληρέστερη ενημέρωση των αστυνομικών στα νομοθετήματα γύρω από τα ζώα ώστε πιο ενημερωμένοι αλλά και ευαισθητοποιημένοι να διεκπεραιώνουν τις υποθέσεις κακοποίησης ζώων αλλά και της σωστής ενημέρωσης των πολιτών.

Στην παρουσίαση – συζήτηση, η οποία συνολικά κράτησε δύο ώρες, αναλύθηκαν οπτικοακουστικά οι διατάξεις των σχετικών νόμων, τέθηκαν ερωτήσεις από την καθημερινότητα των αστυνομικών και τα συνήθη προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις υποθέσεις που αφορούν ζώα.

Η παρουσίαση έγινε μέσα σε κλίμα φιλικό και θεωρούμε οτι η όλη προσπάθεια ήταν απόλυτα εποικοδομητική.

Ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία τους τον Διοικητή της Σχολής καθώς και όλους τους άλλους Αξιωματούχους που με απόλυτο επαγγελματισμό και σεβασμό υποδέχτηκαν τα στελέχη της Ομοσπονδίας μας.

Όσον μας αφορά θα συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή η οποία μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει.

Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία.Φιλοζωϊκή Σεμινάριο αστυνομία Φιλοζωϊκή Σεμινάριο αστυνομία Φιλοζωϊκή Σεμινάριο αστυνομία  Ο υποδιοικητής Χρυσόστομος Γάλλος, η Μαρία Χουστουλάκη,ο διευθυντής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας Αθανάσιος Κατσάρας, η Νατάσα Μπομπολάκη, η Αγγέλα Μπαρτσιώκα και η Γεωργία Αγγελοπούλου.Φιλοζωϊκή Σεμινάριο αστυνομία Φιλοζωϊκή Σεμινάριο αστυνομία


Πηγή:ΠΦΠΟ

Shares 744

Σχόλια


Read more:
Close