Μενού

Rooffee: Ο καφές για σκύλους (βίντεο)

Shares 16

Σκύλος καφές rooffee Μετά την επιτυχία προϊόντων όπως η μπύρα για σκύλους, δεν αποτελεί πλέον έκπληξη και ο καφές για σκύλους. Η ονομασία του νέου προϊόντος (Rooffee) προξένησε εντύπωση σε αρκετούς Άγγλους αφού στην αρχή πίστευαν ότι πρόκειται για αστείο.
Η Agota Jakutyte, δημιουργός του προϊόντος ορκίστηκε ότι δεν πρόκειται για αστείο και ότι δεν γνώριζε ότι “rooffee” ονομάζεται επίσης το χημικό φάρμακο Rohynol
Η Jakutyte από το Ηνωμένο Βασίλειο δήλωσε ότι σκόπευε να συνδυάσει τη λέξη αυτή σε σχέση με τα συστατικά του προϊόντος και τη λέξη “καφές”.
“Δυστυχώς δεν το δούλεψα καλά στο Google” ανέφερε στο Huffpost και πρόσθεσε ότι σχεδιάζει να αλλάξει το όνομα.

Σκύλος καφές rooffee

Το “Rooffee” δεν είναι ακόμη διαθέσιμο στο εμπόριο. Η Jakutyte, η οποία διαχειρίζεται την εταιρεία προϊόντων για κατοικίδια ζώα Shoo , δημιούργησε ένα project στο Kickstarter για τη χρηματοδότηση του προϊόντος, στο οποίο έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα 192 λίρες Αγγλίας.

Η σελίδα αναφέρει το Rooffee ως “άγριο σκανδιναβικό biohack” για την “πρωινή ρουτίνα” του σκύλου σας.
Η ίδια αναφέρει ότι το Rooffee περιέχει μόνο πικραλίδα, μοσχοκάρυδο, κιχώριο, καλαμπόγια, καρότα και φουλβικό οξύ ενώ στη πραγματικότητα προέρχεται από έναν βοτανολόγο που της έδωσε ένα παρόμοιο σκεύασμα για την δική της υγεία. Χάρη στον σκύλο της με το όνομα Κρήτη της γεννήθηκε η ιδέα ότι το προϊόν μπορεί να να “ενδιαφέρει” και τους σκύλους.
“Λοιπόν, ένα πρωί ενώ έπινα τον καφέ μου (Rooffee με MTC λάδι και βούτυρο καρύδας) παρατήρησα ότι η Κρήτη έγλυφε τη κούπα με τον καφέ μου… “, είπε η Agota Jakutyte
Μετά από σχετική έρευνα που έκανε η Jakutyte δήλωσε ότι κατάλαβε πως το φυτικό αυτό μείγμα θα μπορούσε να είναι καλό τόσο για τους ανθρώπους όσο και τους για σκύλους και έτσι γεννήθηκε αυτό το προϊόν.

Σκύλος καφές rooffee

www.allaboutdog.gr

loading...
Shares 16

Σχόλια


Read more:
Close