Μενού

Pitbull επιτέθηκε(;) σε γειτονιές της Ν.Ιωνίας

Shares 34

Pitbull Επίθεση από σκύλο ράτσας πίτμπουλ αναφέρει δημοσίευμα του thessalianews, ο οποίος πιθανότατα αφέθηκε στο δρόμο από τον ιδιοκτήτη του, σε τουλάχιστον δύο άτομα, τα οποία βάδιζαν στο δρόμο, αναφέρθηκαν χθες το πρωί στην αστυνομία και στο δήμο Βόλου από την περιοχή της Βαμβακουργίας στη Νέα Ιωνία. Το ένα από τα άτομα, με σοβαρότερα τραύματα από την επίθεση, χρειάστηκε να μεταβεί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο, το οποίο προσδιορίστηκε από κατοίκους της περιοχής, αλλά ήταν αδύνατο να πράξουν οτιδήποτε, ενώ άμεσα παρενέβη ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βόλου Τάσος Μπατζιάκας, ενημερώνοντας το συνεργείο περισυλλογής αδέσποτων ζώων, που κατάφερε να πιάσει το πίτμπουλ και να το μεταφέρει σε κτηνιατρείο, όπου και παρέμενε χθες.

Το σκυλί διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν τσιπαρισμένο. Για την τύχη του σκύλου θα αποφασίσει σχετικά η πενταμελής επιτροπή που έχει συσταθεί από το δήμο Βόλου με τη συμμετοχή και εκπροσώπων φιλοζωικών σωματείων.

Ενημέρωση για το θέμα ζήτησε η Εισαγγελία, ενώ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος επικοινώνησε και με το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας, ενημερώνοντας για όλες τις ενέργειες που έγιναν άμεσα.

ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

loading...
Shares 34

Σχόλια


Read more:
Close