Μενού

Πιστός σκύλος σώζει μαμά από τον άνθρωπο που την «άρπαξε» και προσπάθησε να της «κατεβάσει το παντελόνι»!

Shares 158

Σκύλος πιστός σκύλος Μια μητέρα τριών σώθηκε από το σκύλο της, ο οποίος αγωνίστηκε πιστά ενάντια σε έναν τρομακτικό επίδοξο εισβολέα.

Μια γυναίκα, της οποίας η ταυτότητα έχει παραμείνει κρυφή, λέει ότι ήταν δύο λεπτά από το σπίτι της μητέρας της, όταν ένας ξένος την άρπαξε από τα μαλλιά και την τράβηξε μέσα στις σκιές. Στη συνέχεια προσπάθησε να τραβήξει προς τα κάτω το παντελόνι της, λέγοντας της, «το σκυλί σου μπορεί να παρακολουθεί.»
Παλεύοντας και ουρλιάζοντας προσπάθησε απεγνωσμένα να ελευθερωθεί, η γυναίκα είπε ότι άφησε το λουρί του σκύλου της, ο οποίος αμέσως έμπηξε τα δόντια του στο χέρι του εισβολέα ο οποίος έφυγε τρέχοντας.

Σκύλος πιστός σκύλος

 
Η τραυματισμένη γυναίκα είπε: «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει συμβεί.»
Η γυναίκα είπε ότι δεν είχε δει ή ακούσει κάτι, όταν ο άνθρωπος βγήκε από τις σκιές και την άρπαξε. Ήταν κοντά στο σπίτι της μητέρας της και ήταν σοκαρισμένη που η επίθεση μπορούσε να συμβεί τόσο εύκολα και γρήγορα.
Σκύλος πιστός σκύλος
 
Η γυναίκα είπε ότι δεν είδε το πρόσωπο του άνδρα. Έτρεξε για τη ζωή της μόλις της δόθηκε η ευκαιρία, αλλά πιστεύει ότι είναι ξένος εξαιτίας της προφοράς του.
«Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί σε μένα. Είμαι ακόμα πολύ τρομοκρατημένη για να φύγω από το σπίτι και δεν μπορώ να κοιμηθώ από τότε που συνέβη», είπε.
Σκύλος πιστός σκύλος
loading...
Shares 158

Σχόλια


Read more:
Close