Μενού

Όταν βρήκε αυτό το αξιολάτρευτο σκυλάκι ήταν πεινασμένο & κακοποιημένο. Έτσι αποφάσισε να του κάνει το καλύτερο δώρο..!

Shares 390

υιοθεσία σκύλων κακοποίηση σκύλων Εάν ζείτε στο Λος Άντζελες και πασχίζετε να βρείτε κράτηση σε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, είναι πιθανώς λόγω του Popeye. Και αυτό γιατί, ενώ το χαριτωμένο σκυλάκι ήταν κάποτε ένα αδέσποτο που έτρωγε ό,τι μπορούσε να βρει, τώρα δειπνεί στα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, μαζί με την ιδιοκτήτρια του, Ivy Diep.

«Όταν τον βρήκα ήταν αδέσποτος«, μας είπε η Ivy. «Ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση – πολύ κοκαλιάρικο, με μπερδεμένο τρίχωμα και βρώμικος.» Η Ivy δεν έψαχνε για σκύλο εκείνη την εποχή, καθώς είχε ήδη 4, αλλά κανείς δεν ήθελε τον Popeye και έτσι αποφάσισε να τον κρατήσει.

Μία από τις φίλες μου, η Jen, μου πρότεινε να δημιουργήσω ένα λογαριασμό Instagram για τον Popeye επειδή ήταν πολύ χαριτωμένος. Έπαιρνα και τον Popeye μαζί μου όποτε μπορούσα και συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν πολύ καλός τριγύρω από τα φαγητά.

Ο Popeye πλέον έχει πάνω από 108.000 οπαδούς στο Instagram, οπότε αν δεν μπορείτε να κάνετε κάποια κράτηση, τουλάχιστον μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες του για να δείτε τι χάνετε!

υιοθεσία σκύλων κακοποίηση σκύλων υιοθεσία σκύλων κακοποίηση σκύλων υιοθεσία σκύλων κακοποίηση σκύλων υιοθεσία σκύλων κακοποίηση σκύλων υιοθεσία σκύλων κακοποίηση σκύλων υιοθεσία σκύλων κακοποίηση σκύλων υιοθεσία σκύλων κακοποίηση σκύλων υιοθεσία σκύλων κακοποίηση σκύλων υιοθεσία σκύλων κακοποίηση σκύλων υιοθεσία σκύλων κακοποίηση σκύλων υιοθεσία σκύλων κακοποίηση σκύλων υιοθεσία σκύλων κακοποίηση σκύλων υιοθεσία σκύλων κακοποίηση σκύλων υιοθεσία σκύλων κακοποίηση σκύλων υιοθεσία σκύλων κακοποίηση σκύλων

fanpage.gr

Shares 390

Σχόλια


Read more:
Close