Μενού

Όσοι έβλεπαν αυτόν τον σκύλο θεωρούσαν ότι είναι απλά παραμελημένος , αλλά η αλήθεια θα σας σοκάρει

Shares 78
Σκύλος Όταν ο Ντάλα, ένας μεγάλος Μεγάλος Δανός, ήρθε στο άσυλο αδέσποτων «Adoptadane Rescue Queensland», σχεδόν ολόκληρο το σώμα του αιμορραγούσε και ήταν γεμάτο από ανοικτές πληγές.
Όλοι πίστευαν ότι ήταν από την εγκατάλειψη, αλλά η αλήθεια ήταν πολύ χειρότερη.
Η Ντάλα ήταν μόλις 2 ετών όταν ήρθε στην Adoptadane Rescue Queensland. Έπασχε από μια κοινή, και θεραπεύσιμη πάθηση του δέρματος που ονομάζεται demodectic ψώρας, η οποία είχε καλύψει ένα μεγάλο ποσοστό του σώματός της.

Αυτό που έμοιαζε με μια σοβαρή περίπτωση παραμέλησης, ήταν πραγματικά αβάσιμο.

Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες της Ντάλλα την αγαπήσαν πάρα πολύ, και αυτή δεν ήταν μια περίπτωση παραμέλησης, αλλά μια λανθασμένη διάγνωση από τους κτηνιάτρους που την παρακολουθούσαν. Στην πραγματικότητα, η οικογένεια του Darla πήγε σε πολλούς κτηνιάτρους για μια δεύτερη γνώμη. Όμως δεν ήταν δυνατή η σωστή διάγνωση και θεραπεία της κατάστασης του, και έτσι η υγεία του Darla επιδεινώθηκε.
Τελικά, οι κτηνίατροι είπαν στην οικογένειά της ότι θα χρειαστεί να «τεθεί για ευθανασία». Επειδή όμως την αγαπούσαν πάρα πολύ, έφτασαν στο Adoptadane για βοήθεια. Αισθάνθηκαν υπεύθυνοι και ένοχοι για την κατάστασή της, δεν κατάφεραν να βρουν μια θεραπεία για εκείνη, και ζήτησαν από το άσυλο να την σώσουν.
Για 6 μήνες, η υγεία της Ντάλα χωρίς την κατάλληλη θεραπεία, επιδεινώθηκε. Μέσα σε 2 μήνες από την ειδική θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε η Darla ανάρρωσε πλήρως και έπειτα υιοθετήθηκε.
Με το που έγινε εντελώς καλά, υιοθετήθηκε το 2016 από τον Terri που την αγάπησε από την πρώτη στιγμή και τώρα ζουν ευτυχισμένοι μαζί.

taz.gr

Shares 78

Σχόλια


Read more:
Close