Μενού

Όλοι της έλεγαν να μην αφήνει το μωρό μαζί με το σκυλί. Δεν περίμεναν όμως μια ΤΕΤΟΙΑ κατάληξη…

Shares 108

Σκύλος σκύλοι σκυλί Όλοι της έλεγαν να μην αφήνει το μωρό μαζί με το σκυλί. Δεν περίμεναν όμως μια ΤΕΤΟΙΑ κατάληξη... μωρό μαζί με σκυλί Όπως και τα μωρά, ένα κουτάβι απαιτεί μεγάλη προσοχή, εκπαίδευση, χώρο για να κινηθεί και πάνω απ” όλα, χρόνο από την αρχή της ζωής του. Έτσι, μόλις μια γυναίκα γεννήσει, θα πρέπει πιθανώς να σκεφτεί καλά και πολύ, για το αν θα μπορέσει να φροντίσει σκύλο και παιδί ταυτόχρονα.

Αυτό ακριβώς πέρασε και από το μυαλό της χρήστη του Imgur, όταν συμβούλεψε την αδελφή της, μια νέα μητέρα, να μην πάρει κουτάβι όταν έφερε στον κόσμο το μωρό της. 10 χρόνια αργότερα όμως μετάνιωσε τα λόγια της, μόλις είδε το στενό δεσμό που είχαν αναπτύξει η ανιψιά της και το μαύρο Retriever Labrador. Οι παρακάτω εικόνες, δείχνουν πώς δημιουργήθηκε αυτή η βαθιά φιλία:

«2007: Το κουτάβι και το μωρό συναντιούνται.»

Σκύλος σκύλοι σκυλί Όλοι της έλεγαν να μην αφήνει το μωρό μαζί με το σκυλί. Δεν περίμεναν όμως μια ΤΕΤΟΙΑ κατάληξη... μωρό μαζί με σκυλί «2008: Αναπτύσσεται η φιλία.»

Σκύλος σκύλοι σκυλί Όλοι της έλεγαν να μην αφήνει το μωρό μαζί με το σκυλί. Δεν περίμεναν όμως μια ΤΕΤΟΙΑ κατάληξη... μωρό μαζί με σκυλί «2009: Παρακολουθούν μαζί το Κυριακάτικο παιδικό πρόγραμμα.»

Σκύλος σκύλοι σκυλί Όλοι της έλεγαν να μην αφήνει το μωρό μαζί με το σκυλί. Δεν περίμεναν όμως μια ΤΕΤΟΙΑ κατάληξη... μωρό μαζί με σκυλί «2010: Κάνουν παρέα ακόμη και μέσα στο αμάξι.»

Σκύλος σκύλοι σκυλί Όλοι της έλεγαν να μην αφήνει το μωρό μαζί με το σκυλί. Δεν περίμεναν όμως μια ΤΕΤΟΙΑ κατάληξη... μωρό μαζί με σκυλί «2011: Είναι πάντα μαζί!»

Σκύλος σκύλοι σκυλί Όλοι της έλεγαν να μην αφήνει το μωρό μαζί με το σκυλί. Δεν περίμεναν όμως μια ΤΕΤΟΙΑ κατάληξη... μωρό μαζί με σκυλί «2012: Είναι πραγματικά οι καλύτεροι φίλοι.»

Σκύλος σκύλοι σκυλί Όλοι της έλεγαν να μην αφήνει το μωρό μαζί με το σκυλί. Δεν περίμεναν όμως μια ΤΕΤΟΙΑ κατάληξη... μωρό μαζί με σκυλί «2013: Πηγαίνουν και στο σχολείο μαζί.»

Σκύλος σκύλοι σκυλί Όλοι της έλεγαν να μην αφήνει το μωρό μαζί με το σκυλί. Δεν περίμεναν όμως μια ΤΕΤΟΙΑ κατάληξη... μωρό μαζί με σκυλί «2014: Ο σκύλος έχει πια γενειάδα, αλλά εξακολουθεί να την αγαπάει άνευ όρων.»

Σκύλος σκύλοι σκυλί Όλοι της έλεγαν να μην αφήνει το μωρό μαζί με το σκυλί. Δεν περίμεναν όμως μια ΤΕΤΟΙΑ κατάληξη... μωρό μαζί με σκυλί «2015: Ο σκύλος κάνει και babysitting.»

Σκύλος σκύλοι σκυλί Όλοι της έλεγαν να μην αφήνει το μωρό μαζί με το σκυλί. Δεν περίμεναν όμως μια ΤΕΤΟΙΑ κατάληξη... μωρό μαζί με σκυλί «2016: Δεν τον πειράζει ακόμη και αν τον ντύσουν νεράιδα για το πάρτι.»

Σκύλος σκύλοι σκυλί Όλοι της έλεγαν να μην αφήνει το μωρό μαζί με το σκυλί. Δεν περίμεναν όμως μια ΤΕΤΟΙΑ κατάληξη... μωρό μαζί με σκυλί «2017: Του αφαιρούνται οι καλοήθεις όγκοι. Εκείνη δεν τον αφήσει από το πλευρό της.»

Σκύλος σκύλοι σκυλί Όλοι της έλεγαν να μην αφήνει το μωρό μαζί με το σκυλί. Δεν περίμεναν όμως μια ΤΕΤΟΙΑ κατάληξη... μωρό μαζί με σκυλί Έχοντας μεγαλώσει μαζί του από βρέφος, η μικρή νιώθει τον σκύλο βασικό μέλος της οικογένειας. Ευτυχώς που η μητέρα της αγνόησε τις συμβουλές της αδελφής της, πριν από 10 χρόνια!

Credit: Hefty

Πηγή: fanpage.gr

Shares 108

Σχόλια


Read more:
Close