Μενού

Οι διασώστες ζώων καταφτάνουν στο σπίτι μετά από καταγγελία! Όταν άνοιξαν την πόρτα σοκαρισμένοι αντίκρισαν…

Shares 732

διασώστες ζώων άθλια κατάσταση Αυτή η ιστορία είναι πολύ λυπηρή, αλλά να έχετε κατά νου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν κάποια ψυχική διαταραχή, μπορεί να μην συνειδητοποιούν τι κάνουν. Οι διασώστες ζώων του Τέξας, πήγαν σε ένα παλιό σπίτι και αυτό που είδαν, δεν θα το ξεχάσουν τόσο γρήγορα.

διασώστες ζώων άθλια κατάσταση Οι γείτονες τους κάλεσαν, όταν άρχισε να βγαίνει μια έντονη οσμή από το σπίτι. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, δεν ήθελε να επιτρέψει στις αρχές να εισέλθουν στο σπίτι.

διασώστες ζώων άθλια κατάσταση Μόλις έλαβαν ένταλμα έρευνας, συγκλονίστηκαν από τη φρικτή κατάσταση του σπιτιού και με τα ζώα που ζούσαν μέσα και έξω από το σπίτι.

διασώστες ζώων άθλια κατάσταση Το σπίτι είχε περίπου 100 γάτες και σκύλους που ζούσαν μέσα σε κλουβιά. Δεν υπήρχε καμία διαθέσιμη τροφή, ούτε κλιματισμός, ούτε νερό για κανένα από αυτά.

διασώστες ζώων άθλια κατάσταση Αυτή η πεινασμένη μαμά σκυλίτσα, είχε τα κουτάβια της μέσα σε μια βρώμικη μπανιέρα.

διασώστες ζώων άθλια κατάσταση Οι διασώστες, βρήκαν επίσης πολύ χειρότερα πράγματα στο γκαράζ – δεκάδες γάτες που ζούσαν σε κλουβιά να στοιβάζονται η μια πάνω στην άλλη, για να μην αναφέρουμε ότι το γκαράζ ήταν πολύ ζεστό.

διασώστες ζώων άθλια κατάσταση Περιττώματα ξεχείλιζαν από τα κλουβιά – και η μυρωδιά ήταν συντριπτική. Μπόρεσαν να σώσουν 27 σκύλους και 84 γάτες από το σπίτι.

διασώστες ζώων άθλια κατάσταση Δυστυχώς, δεκατέσσερα από τα ζώα ζούσαν στο πίσω μέρος ενός μίνι-βαν σταθμευμένου στο ακίνητο και οι θερμοκρασίες εκεί ήταν αφόρητες!

διασώστες ζώων άθλια κατάσταση Όλα τα ζώα υποβλήθηκαν σε αγωγή για ασιτία και αφυδάτωση. Οι αρχές αναμένουν να ασκήσουν ποινική δίωξη εναντίον του υπευθύνου.

διασώστες ζώων άθλια κατάσταση Credit: RelayHero

Πηγή: fanpage.gr

Shares 732

Σχόλια


Read more:
Close