Μενού

Ο στόχος είναι να πάρουν 20 ψητά κοτόπουλα , αλλά σε αντίθεση με άλλες χρονιές που έκαναν κληρώσεις για να λάβουν υποστήριξη, φέτος ζητούν μόνο να τους βοηθήσουν οι άνθρωποι της γειτονιάς τους ή αλλού με καλή καρδιά. Η 24η Δεκεμβρίου πλησιάζει και οι The Sausage Squad ετοιμάζονται να βγουν για να αφήσουν τα φρεσκοψημένα κοτόπουλα τους, τα οποία τεμαχίζουν και ανακατεύουν με τροφή για σκύλους. Το πιο αξιολάτρευτο από όλα, είναι ότι η οικογένεια μεταμφιέζεται σε Άγιο Βασίλη για να μοιράσει το φαγητό , όπου αναζητά περισσότερους εθελοντές για να συμμετάσχουν σε αυτόν τον ευγενή σκοπό. Ωραίες ενέργειες για να κλείσουμε τη χρονιά!

Shares 0

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που η Sausage Squad, που αποτελείται από γονείς και τα παιδιά τους, ετοιμάζουν το χριστουγεννιάτικο δείπνο για αδέσποτα σκυλιά στο Μεξικό. Χάρη στις δωρεές και τις συνεισφορές πολλών, η Yadhira και η οικογένειά της ταΐζουν εκατοντάδες σκυλιά.

Πολλές ιστορίες γίνονται διάσημες στα κοινωνικά δίκτυα, όχι μόνο λόγω του πόσο σπουδαίες είναι, αλλά επειδή χρησιμεύουν ως παράδειγμα για πολλούς άλλους που μπορούν να μιμηθούν κάποιο είδος δράσης. Για παράδειγμα, αυτή η οικογένεια το κάνει για τα σκυλιά στην πόλη της για χρόνια.

Με το όνομα «The Sausage Squad», η οικογένεια της Yadhira Olvera, μαζί με τον σύζυγο και τα παιδιά της, ετοιμάζει το χριστουγεννιάτικο δείπνο για πολλά από τα σκυλιά που ζουν στο δρόμο εδώ και πέντε χρόνια.

Αν και η Yadhira διευκρινίζει ότι «όποτε βγαίνω έξω, κουβαλάω κροκέτες ή κονσέρβες στην τσάντα μου, όπως και τα παιδιά μου» , τα Χριστούγεννα προσπαθούν να κάνουν αυτή την καθημερινή δουλειά λίγο πιο ξεχωριστή και να αγοράζουν φαγητό ανάλογα με τις γιορτές.

Η ιδέα γεννήθηκε όταν η Yadhira και ο σύζυγός της έδωσαν το φαγητό που είχαν ετοιμάσει στο σπίτι στους σκύλους της γειτονιάς. Το μενού; Κοτόπουλο φούρνου.

 

«Μετά από αυτό, μίλησα με τον σύζυγό μου και του είπα ότι θα κάνουμε 24 ημέρες όχι μόνο στα σκυλάκια της γειτονιάς, αλλά σε περισσότερα», είπε η Yadhira για την αρχή αυτής της ευγενούς δράσης.

« Ακριβώς όπως ένα άτομο περνά τη νύχτα τρώγοντας κάτι νόστιμο, έτσι και τα σκυλιά μπορεί να έχουν την ευκαιρία όταν κάποιος το βράδυ βγει έξω και τα ταΐσει με κάτι διαφορετικό που δεν είναι σάπιο φαγητό ή απλά κόκαλα», εξηγεί η Yadhira.

Κατά τη διάρκεια του 2020, η οικογένεια κατάφερε να μοιράσει συνολικά 15 ψητά κοτόπουλα σε σκύλους του δρόμου στο Ecatepec, αλλά φέτος σκοπεύουν να αυξήσουν τις μερίδες.

Ο στόχος είναι να πάρουν 20 ψητά κοτόπουλα , αλλά σε αντίθεση με άλλες χρονιές που έκαναν κληρώσεις για να λάβουν υποστήριξη, φέτος ζητούν μόνο να τους βοηθήσουν οι άνθρωποι της γειτονιάς τους ή αλλού με καλή καρδιά.

Η 24η Δεκεμβρίου πλησιάζει και οι The Sausage Squad ετοιμάζονται να βγουν για να αφήσουν τα φρεσκοψημένα κοτόπουλα τους, τα οποία τεμαχίζουν και ανακατεύουν με τροφή για σκύλους.

Το πιο αξιολάτρευτο από όλα, είναι ότι η οικογένεια μεταμφιέζεται σε Άγιο Βασίλη για να μοιράσει το φαγητό , όπου αναζητά περισσότερους εθελοντές για να συμμετάσχουν σε αυτόν τον ευγενή σκοπό.

Ωραίες ενέργειες για να κλείσουμε τη χρονιά!

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close