Μενού

Ο σκύλος του φερόταν περίεργα, έτσι τον ακολούθησε για να δει ΤΙ συμβαίνει. Μόλις κατάλαβε, κάλεσε ΑΜΕΣΩΣ την Αστυνομία!

Shares 76

Ο σκύλος του φερόταν περίεργα, έτσι τον ακολούθησε για να δει ΤΙ συμβαίνει. Μόλις κατάλαβε, κάλεσε ΑΜΕΣΩΣ την Αστυνομία!

σκύλος φερόταν περίεργα Ο σκύλος του φερόταν περίεργα κάλεσε ΑΜΕΣΩΣ την Αστυνομία! έτσι τον ακολούθησε για να δει ΤΙ συμβαίνει. Μόλις κατάλαβε Δεν συμβαίνει και κάθε μέρα, ένας σκύλος να διασώζει ανθρώπους. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, συνέβη στην Escanaba του Μίσιγκαν.

Το 3χρονο σκυλί με το όνομα Peanut, είδε κάτι περίεργο έξω από το παράθυρό και αμέσως πήδηξε να δει τι γίνεται!

Πριν από ένα χρόνο, η Peanut είχε υιοθετηθεί από το καταφύγιο ζώων της Escanaba, με σπασμένα πόδια και πλευρά, καθώς και ένα διαλυμένο στομάχι. Τα πρώτα χρόνια της ζωής της, δεν ήταν και τόσο ευχάριστα.

Ευτυχώς, ανάρρωσε και την πήραν σε ένα καλό σπίτι που την αγαπούσαν πολύ. Περίπου ένα χρόνο μετά την υιοθεσία της στο σπίτι, έκανε κάτι εκπληκτικό.

Σε επιστολή τους προς το προσωπικό του καταφυγίου οι νέοι ιδιοκτήτες της Peanut, μοιράστηκαν μια απίστευτη ιστορία με το πώς ο αγαπημένος τους τετράποδος φίλος, έσωσε τη ζωή του από ένα εγκαταλελειμμένο κοριτσάκι.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Αγαπητό Καταφύγιο,

Θα σας πω μια ιστορία που δείχνει πόσο υπέροχη είναι η μικρή Peanut! Είναι πραγματικά ευλογία για την οικογένειά μας και την αγαπάμε πολύ. Όπως γνωρίζετε, το παρελθόν της ήταν τόσο αποκαρδιωτικό και είμαστε τόσο ευχαριστημένοι που μπορέσαμε να την πάρουμε στο σπίτι μας και να της δώσουμε την αγάπη και την οικογένεια που της αξίζει. Ωστόσο, νομίζω ότι εξακολουθεί να έχει κάποια «έκτη αίσθηση» που κουβαλάει από το παρελθόν της ζωής της.

Σήμερα, η Peanut ήταν υπεύθυνη για τη διάσωση ενός 3χρονου κοριτσιού. Στις έντεκα το πρωί, η Peanut άρχισε να κάνει σαν τρελή στο σπίτι μας. Ανεβοκατέβαινε τις σκάλες και γάβγιζε πολύ. Στη συνέχεια πήγε και πήρε το σύζυγό μου, ο οποίος ήταν στο γκαράζ και τον ειδοποίησε ότι ήθελε να πάει έξω.»

σκύλος φερόταν περίεργα Ο σκύλος του φερόταν περίεργα κάλεσε ΑΜΕΣΩΣ την Αστυνομία! έτσι τον ακολούθησε για να δει ΤΙ συμβαίνει. Μόλις κατάλαβε

«Είπε ότι την άκουγε να τρέχει γύρω-γύρω στον επάνω όροφο, αλλά δεν καταλάβαινε γιατί. Την άφησε έξω και εκείνη έτρεξε πίσω από το σπίτι μας με μεγάλη ταχύτητα. Ο σύζυγός μου την ακολούθησε και προς έκπληξή του, βρήκε ένα γυμνό, 3χρονο κορίτσι σε ένα χαντάκι να κρυώνει. Την πήρε και την τύλιξε στη μπλούζα του και την έφερε μέσα. Κάλεσε την άμεση δράση και ανέφερε το περιστατικό.

Μέχρι τη στιγμή που το ασθενοφόρο και η αστυνομία έφτασαν, το μικρό κορίτσι έλεγε μόνο ένα πράγμα – «σκυλάκι».

Χάρη στην Peanut, η ζωή ενός μικρού κοριτσιού σώθηκε σήμερα. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μας, που έχουμε την Peanut στη ζωή μας και πόσο καταπληκτική είναι. Είναι μέλος της οικογένειάς μας τώρα και χάρη σε όλους εσάς τους υπέροχους ανθρώπους στο καταφύγιο, είναι ζωντανή.

Το παγωμένο κοριτσάκι αργότερα αναγνωρίστηκε ως κάτοικος της Escanaba, αφού μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο. Οι γονείς της εντοπίστηκαν και ανακαλύφθηκε ότι στο σπίτι της οι συνθήκες ήταν ανθυγιεινές και ακατάλληλες για κάποιον να ζήσει.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμα ένα κορίτσι που ζούσε σε αυτές τις άθλιες συνθήκες.

Τόσο το μικρό κορίτσι που βρέθηκε στο χαντάκι από την Peanut, όσο και το κορίτσι που βρέθηκε στο σπίτι, παραδόθηκαν στις Υπηρεσίες Πρόνοιας και Προστασίας Παιδιών, όπου θα παραμείνουν μέχρι το δικαστήριο να αποφασίσει τα επόμενα βήματα.

Χάρη στη διαίσθηση και την επιμονή της Peanut, τα δύο μικρά κορίτσια είναι ασφαλή!

Πηγή: fanpage.gr

loading...
Shares 76

Σχόλια


Read more:
Close