Μενού

Ο σκύλος του κοιτούσε καθημερινά για ώρες απορροφημένος έξω από το παράθυρο, τότε έγραψε στον γείτονα του το κατάλληλο σημείωμα που έλυνε το «μυστήριο»

Shares 247

Σκύλος αφεντικό Πρόσφατα, δύο γείτονες συνειδητοποίησαν ότι τα κατοικίδια τους ερωτοτροπούσαν ακριβώς κάτω από τη μύτη τους.

Επί μήνες, τα κατοικίδια ζώα τους, ένας σκύλος και μια γάτα, κοίταζαν με λαχτάρα ο ένας τον άλλο από την αυλή. Κατά κάποιο τρόπο αυτό έγινε συνήθεια, αλλά από τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης της γάτας αποφάσισε να αλλάξει θέση στο τραπεζάκι με τα φυτά όπου συνήθιζε να κάθεται η γάτα… ο σκύλος δεν μπορούσε να δει την αγαπημένη του. Η χαριτωμένη ιστορία αγάπης τους, όμως, δεν τελειώνει εδώ.
Σκύλος αφεντικό Σκύλος αφεντικό
Ο σκύλος για κάποιες μέρες περιφερόταν γύρω από το σπίτι μέχρι που η ιδιοκτήτρια του κατάλαβε γιατί ήταν τόσο λυπημένος. Η γυναίκα αποφάσισε τελικά ν’ αφήσει ένα σημείωμα στο παράθυρο του γείτονά της. 
Σκύλος αφεντικό
Το σημείωμα είχε ως εξής:

Αγαπητέ Γείτονα,

Μπορεί να φαίνεται γελοίο, αλλά σκέφτηκα ότι θα πρέπει να ξέρετε πως το σκυλί μου είναι τρελά ερωτευμένο με τη γάτα σας… εδώ και περίπου 6 μήνες! Τρεις φορές την ημέρα, βάζει τα πόδια του στα κάγκελα μας να τη δει να κάθεται στο περβάζι σας. Τώρα που έχετε γλάστρες με φυτά εκεί, είναι πληγωμένος… αλλά συνεχίζει να ψάχνει τη γάτα σας. Θα μπορούσατε να μεταφέρετε τα φυτά σας σε άλλο παράθυρο;

Από τη γειτόνισσά σας και τον αξιολάτρευτο σκύλο της.

Αντί να αγνοήσει το σημείωμα, ο ιδιοκτήτης της γάτας ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Μετακίνησε τις γλάστρες και άφησε κι αυτός το δικό του σημείωμα, που έλεγε, “Για την αληθινή αγάπη!”

Σκύλος αφεντικό

diaforetiko.gr

Shares 247

Σχόλια


Read more:
Close