Μενού

Ο σκύλος σας κάνει ποτέ ΑΥΤΟ; Δείτε τι σημαίνει!

Shares 756

Σκύλος Αν είχατε ποτέ σκύλο, ξέρετε πόσο διασκεδαστικό μπορεί να είναι. Υπάρχει λόγος πίσω από τη φράση «Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου».

Είναι αλήθεια! Οι σκύλοι είναι απίστευτα αξιαγάπητα και πιστά ζώα και θα είναι οι καλύτεροι σας φίλοι για πάντα.

Σκύλος Αλλά ξέρατε ότι υπάρχει λόγος πίσω από κάθε κίνησή τους; Διαβάστε τον παρακάτω οδηγό για να καταλάβετε καλύτερα τον σκύλο σας!

Όταν σας φέρνει δώρα

Στους σκύλους αρέσει να επιδεικνύουν τις ικανότητες τους και θέλουν να σας δίνουν δώρα. Πολύ πιθανό τα δώρα που σας δίνει να είναι πράγματα που θέλει κιόλας. Οι σκύλοι είναι πανέξυπνοι!

Σκύλος

Όταν καταλαμβάνει το κρεβάτι σας

Γιατί απλώνεται παντού και δεν σας αφήνει να κοιμηθείτε; Είναι επειδή θέλει να είναι μαζί με άλλα μέλη της αγέλης του και αν είστε καλός ιδιοκτήτης, τότε θέλει να είναι μαζί σας!

Σκύλος Όταν κάθεται στα πόδια σας

Οι σκύλοι έχουν χαρακτηριστικά κυριαρχίας, όπως οι άνθρωποι. Όταν ένας σκύλος κάθεται πάνω στα πόδια σας, «μαρκάρει» την περιοχή του και σας κάνει μέλος της αγέλης του.

Εναλλακτικά, αν ο σκύλος σας είναι ντροπαλός και όχι πολύ ζωηρός, αυτός είναι ο τρόπος του να επιβεβαιώσει τον εαυτό του ότι είστε εκεί για εκείνον.

Σκύλος Όταν κάθεται με τις πατούσες του στον αέρα

Αυτό είναι σημάδι συγκέντρωσης. Ένας σκύλος το κάνει αυτό όταν θέλει να σκεφτεί.

Σκύλος

Όταν χασμουριέται

Όταν χασμουριέται, ο λόγος πιθανότατα είναι ίδιος με αυτόν που χασμουριούνται και οι άνθρωποι. Ο σκύλος σας μάλλον θέλει καφέ. Μπορεί να είναι κουρασμένος ή να βαριέται ή μπορεί να σας είδε να χασμουριέστε και χασμουρήθηκε κι εκείνος.(είναι μεταδοτικό!).

Σκύλος Όταν διαλύει τον καναπέ σας

Έχετε γυρίσει ποτέ σπίτι και βρήκατε το χαμό που δημιούργησε ο σκύλος σας; Μάλλον είναι επειδή έχει άγχος αποχωρισμού και δεν μπορεί να είναι μακριά σας για πολύ.

Τα μικρά κουταβάκια έχουν αυτή την τάση συχνά, επειδή δεν έχουν συνηθίσει να βρίσκονται μακριά σας ακόμα. Καλό θα ήταν να βγάζετε το σκύλο σας μια βόλτα πριν τον αφήσετε μόνο για να απελευθερώσει λίγη ενέργεια!

Σκύλος Όταν γέρνει πάνω στο πόδι σας

Αν ο σκύλος σας γέρνει πάνω στο πόδι σας, τότε έχει ανάγκη επιβεβαίωσης. Θέλει να επιβεβαιώσετε ότι τον αγαπάτε και ότι όλα είναι καλά. Αναζητά τη στοργικότητα, γι’ αυτό προσφέρετέ την του.

Σκύλος Όταν κουλουριάζεται

Όταν ένας σκύλος κουλουριάζεται, προσπαθεί να κάνει τον εαυτό του αόρατο. Είναι ένα ένστικτο επιβίωσης που έχουν όλα τα ζώα και συνήθως συναντάται στα ζώα που έχουν κακοποιηθεί. Να είστε ευγενικοί και υπομονετικοί με το σκύλο σας και να του δείχνετε την αγάπη σας!

Σκύλος Όταν σας κοιτάζει έντονα

Το κουταβάκι σας σας κοιτάζει έντονα για τον ίδιο λόγο που οι έφηβοι κοιτάζουν έντονα αυτόν με τον οποίο είναι τσιμπημένοι. Επειδή σας αγαπάει και θα σας κοιτάζει με όλο του το πάθος και την αγάπη. Σας εμπιστεύεται και μπορείτε να είστε περήφανοι γι’ αυτό!

Σκύλος

fanpage.gr

Shares 756

Σχόλια


Read more:
Close