Μενού

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ύψωσε πανό επί σκηνής στη Σαντορίνη και διαμαρτύρεται για την κακοποίηση των ζώων

Shares 958

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης καταχειροκροτήθηκε στην παράσταση «Άγρια Δύση» του Θοδωρή Αθερίδη, την οποία παρουσίασε στην Σαντορίνη, μαζί με τη σύζυγό του Μπέσυ Μάλφα.

Εντούτοις τα χειροκροτήματα δεν ήταν μόνο για την ερμηνεία του αλλά και για την δημόσια διαμαρτυρία του κατά της κακοποίησης των ζώων, με αφορμή τα παραδοσιακά γαϊδουράκια στο νησί.

«Κακοποίηση των ζώων υπάρχει σ όλη την Ελλάδα Η Σαντορίνη μπορεί να κάνει την διαφορά. Απομονώνοντας τους ανεγκέφαλους και δείχνοντας την ευγνωμοσύνη και την ανθρωπιά της σ αυτά τα ζώα που τόσα χρόνια την βοήθησαν να στηθεί.

Μιας και το νησί έχει σημαία του τα γαϊδουράκια, ας πρωτοστατήσει στο σταμάτημα κάθε βαρβαρότητας απέναντι στα ιπποειδή. Ας γίνει το νησί ο παράδεισος τους! Και ο τουρισμός θα ωφεληθεί πολύ περισσότερο , πιστεύω»!, σχολίασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram αναρτώντας και το επίμαχο βίντεο από την παράσταση.

Κακοποιήση των ζώων υπάρχει σ ολη την Ελλάδα Η Σαντορίνη μπορεί να κάνει την διαφορά. Απομονώνοντας τους ανεγκέφαλους και δείχνοντας την ευγνωμοσύνη και την ανθρωπιά της σ αυτά τα ζώα που τόσα χρόνια την βοήθησαν να στηθεί. Μιάς και το νησί έχει σημαία του τα γαιδουράκια, ας πρωτοστατήσει στο σταμάτημα κάθε βαρβαρότητας απέναντι στα ιπποειδή. Ας γίνει το νησί ο παράδεισος τους!Και ο τουρισμός θα ωφεληθεί πολύ περισσότερο , πιστεύω! @agriadysi @atheridis_thodoris @bessy.malfa @tasos_kontaratos @pinelopiplaka @nikiskiadaresi @olga_skiadaresi #skiadaresis #agriadusi #summertour #stopanimalabuse

A post shared by Gerasimos_Skiadaresis Official (@gerasimos_skiadaresis) on

Πηγή

Shares 958

Σχόλια


Read more:
Close