Μενού

Μωρό προσπαθεί μάταια να παρακινήσει το μπουλντόγκ για βόλτα! [βίντεο]

Shares 94

Μπουλντόγκ Δεν είναι κάτι άγνωστο. Τα σκυλιά έχουν έναν μόνο αφέντη και σε αυτόν υπακούνε πάντα. Στους υπόλοιπους υπακούν μόνο όταν τους καπνίσει. Εκτός κι αν πρόκειται για μάσα ή χάδια. Εκεί δεν αντιστέκονται σε κανέναν. Όπως όμως λέει και η παροιμία «δεν μπορείς να μάθεις σε έναν γέρο σκύλο νέα κόλπα», οπότε αν δεν είσαι ο αφέντης του, μην περιμένεις καμία τρομερή ανταπόκριση σε αυτό που θες.

Ιδίως αν είσαι ένας μπόμπιρας 11 μηνών που βρίσκεται μόλις στην πρώτη σελίδα της εκμάθησης του περιβάλλοντος του και του μικρόκοσμού του. Έτσι, αυτός ο μπέμπης που έχει μια διαρκή διάθεση για παιχνίδι σε αυτή την ηλικία, άλλωστε μόλις έχει μάθει να περπατάει, θέλησε να πάει μια βόλτα με το μπουλντόγκ του μπαμπά του. Μιλάμε για ένα μπουλντόγκ που έχει βάρος 50-55 κιλά. Ένα μπουλντόγκ που δεν είχε καμία όρεξη να τρέχει και να πάει βόλτα.

Όσο κι αν τραβούσε το λουρί ο μικρός, το σκυλί δεν είχε καμία αντίδραση. Απλώς τον κοιτούσε με αυτό το κενό βλέμμα που έχουν τα μπουλντόγκ. Εννοείται πως ο μπέμπης δεν χαλάστηκε καθόλου και γελούσε διαρκώς. Ευτυχώς που δεν κουνήθηκε πάντως γιατί ο μικρός θα έκανε road surfing χωρίς σανίδες.

Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

Shares 94

Σχόλια


Read more:
Close