Μενού

Η μοναξιά και η δυστυχία της αρκούδας στο κλουβί (βίντεο)

Shares 101

φυλακισμένα ζώα αρκούδα Λέγεται Tomi και κρατείται σε ένα μικρό κλουβί και δη σε εστιατόριο! Βρίσκεται εκεί επί 24 ώρες τη μέρα και οι επισκέπτες μπορούν να τον ταΐσουν ενώ απολαμβάνουν το φαγητό τους. Η αρκούδα όμως εμφανίζει ανησυχητική συμπεριφορά λόγω των αφόρητων συνθηκών διαβίωσής του.

Οι ιδιοκτήτες του Tomi έχουν άλλη άποψη όμως. Θεωρούν ότι για την εικόνα του ζώου ευθύνεται μόνο η ανία!

Και όμως! Η αρκούδα είναι απελπιστικά πεινασμένη και βασίζεται μόνο σε γλυκά και πατατάκια που του δίνουν οι επισκέπτες. Στην ουσία, ο Tomi εξαρτάται ουσιαστικά από τη γενναιοδωρία των επισκεπτών και έχει πλέον μοναχική και απελπισμένη εικόνα.

Ο κόσμος στο μεταξύ συρρέει για να τον δει στο «σπίτι» του, ένα μικροσκοπικό κλουβί δίπλα σε εστιατόριο που βρίσκεται 40 μίλια βόρεια της αλβανικής πρωτεύουσας των Τιράνων.

Εκτός από τα σνακ που του δίνουν οι επισκέπτες, ο ιδιοκτήτης του περιστασιακά δίνει μπίρα για να σβήσει τη δίψα του Tomi, με τη διάθεση του ζώο να σημειώνει απίστευτες διακυμάνσεις. Κάποιες φορές απλώνει τη γλώσσα του έξω από τα κάγκελα του κλουβιού του με την ελπίδα να του δώσουν λίγο φαγητό.

φυλακισμένα ζώα αρκούδα

Το βίντεο είναι αποκαλυπτικό:

thepressroom.gr

Shares 101

Σχόλια


watch the movie milf black girls riding dicks hardcore comp
Read more:
Close