Μενού

Μίνι αλογάκια: Μπορεί να είναι μικρά αλλά έχουν μεγάλη καρδιά!

Shares 272

Ως γνωστόν κάθε μικρό παιδάκι ζητάει από τους γονείς του ένα κατοικίδιο σε κάποια φάση της ζωής του! Τα κατοικίδια που τους παίρνουν συνήθως οι γονείς είναι σκυλάκια, γατάκια, πουλιά, άντε και κανένα χελωνάκι.

Υπάρχει όμως ένα ζώο που θα ήταν το πιο ξεχωριστό κατοικίδιο που θα μπορούσε να πάρει ένας γονιός στο παιδάκι του και δεν είναι άλλο από ένα μίνι αλογάκι!

Παρακάτω θα δούμε 17 πανέμορφα μίνι αλογάκια, κάποια από τα οποία είναι ανάμεσα στα μικρότερα του κόσμο, αλλά μην τους το πείτε αυτό! Πιστεύουν πως είναι τόσο μεγάλα στο μέγεθος αλλά και στην καρδιά όσο τα μεγάλα άλογα.

αλογάκια φωτογραφίες αλογάκια άλογα

Για όσους δεν γνωρίζουν, το ύψος των μίνι αλόγων κυμαίνεται συνήθως από 86 έως 97 εκατοστά και είναι από τα πιο φιλικά κατοικίδια για μια οικογένεια. Κρατούν εξαιρετική συντροφιά και ανήκουν στα θεραπευτικά ζώα.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε τα αξιαγάπητα μίνι αλογάκια με την πολύ, πολύ μεγάλη καρδιά!

«Προσωπικά πιστεύω πως εγώ, η Thumbelina, είμαι το μικρότερο άλογο στον κόσμο. Αν και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, μιας και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος λέει πως είμαστε μικρά…»

αλογάκια φωτογραφίες αλογάκια άλογα αλογάκια φωτογραφίες αλογάκια άλογα αλογάκια φωτογραφίες αλογάκια άλογα αλογάκια φωτογραφίες αλογάκια άλογα αλογάκια φωτογραφίες αλογάκια άλογα αλογάκια φωτογραφίες αλογάκια άλογα αλογάκια φωτογραφίες αλογάκια άλογα αλογάκια φωτογραφίες αλογάκια άλογα αλογάκια φωτογραφίες αλογάκια άλογα αλογάκια φωτογραφίες αλογάκια άλογα αλογάκια φωτογραφίες αλογάκια άλογα αλογάκια φωτογραφίες αλογάκια άλογα αλογάκια φωτογραφίες αλογάκια άλογα αλογάκια φωτογραφίες αλογάκια άλογα αλογάκια φωτογραφίες αλογάκια άλογα αλογάκια φωτογραφίες αλογάκια άλογα

[via]

Πηγή: Fanpage.gr

πηγή

loading...
Shares 272

Σχόλια


Read more:
Close