Μενού

Μικρό κουτάβι καταφυγίου έχει κολλήσει στον καλύτερο του φίλο ώστε να υιοθετηθούν μαζί

Shares 276

υιοθεσία αδέσποτων κουτάβι Αυτά τα αγαπημένα σκυλιά που ζούσαν σε ένα καταφύγιο και ονομάζονται Bonnie και Clyde, δεν ήξεραν τι θα τους συμβεί στο μέλλον, αλλά ήταν αποφασισμένα πως ό,τι και να τους συμβεί θα τ’ αντιμετωπίσουν μαζί.

υιοθεσία αδέσποτων κουτάβι

Τα γλυκά αυτά σκυλάκια βρέθηκαν να περιπλανιούνται στους δρόμους της Αριζόνα. Ευτυχώς, διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν στο καταφύγιο Maricopa County Animal Care & Control (MCACC), όπου οι υπάλληλοί του κατάλαβαν αμέσως ότι η Bonnie και ο Clyde ήταν αχώριστοι. Έτσι, αντί να τα χωρίσουν, τα έβαλαν στο ίδιο σπιτάκι.

υιοθεσία αδέσποτων κουτάβι

Τα σκυλιά ζεσταίνονται όταν είναι το ένα πάνω στο άλλο, αλλά η σχέση που έχουν αυτά τα δύο αγαπημένα κουτάβια έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Ο Clyde, το μικρότερο κουτάβι, ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του σκαρφαλωμένο πάνω στην Bonnie, κάτι που δεν φαίνεται να την πειράζει καθόλου.

υιοθεσία αδέσποτων κουτάβι

“Αρχικά θεωρήσαμε ότι έτυχε να κάτσει εκεί, αλλά σύντομα συνειδητοποιήσαμε ότι το κάνει συχνά,” δήλωσε ο υπεύθυνος του MCACC, Jose Santiago, στο The Dodo. “Τώρα είναι ασυνήθιστο να μην τους βλέπεις έτσι. Είναι απίστευτα δεμένοι μεταξύ τους.”

υιοθεσία αδέσποτων κουτάβι

Τα σκυλιά είναι αχώριστα ακόμη και στον ύπνο!

υιοθεσία αδέσποτων κουτάβι

Οι υπεύθυνοι του καταφυγίου ήθελαν να βρουν μία οικογένεια που να μπορούσε να τα υιοθετήσει και τα δυο μαζί.

Ευτυχώς, ο σκοπός τους εκπληρώθηκε! Η Bonnie και ο Clyde δεν θα χρειαστεί να χωρίσουν ποτέ αφού βρέθηκε μια αγαπημένη οικογένεια που δέχθηκε με μεγάλη χαρά να τους υιοθετήσει και τους δύο!

υιοθεσία αδέσποτων κουτάβι

Μπορεί τα δύο φιλαράκια να ήταν αποφασισμένοι από την αρχή να παραμείνουν μαζί, ωστόσο χάρη στις κινήσεις των υπευθύνων του καταφυγίου και στη θέληση των νέων τους ιδιοκτητών, η επιθυμία τους εκπληρώθηκε και από δω και πέρα η ζωή τους θα είναι γεμάτη χαρές!

diaforetiko.gr

loading...
Shares 276

Σχόλια


Read more:
Close