Μενού

Μια ανθρώπινη ιστορία – Άστεγος ψάχνει σπίτι στο σκύλο του για να μπει στο νοσοκομείο

Shares 467

Σκύλος άστεγος αδέσποτο Μια ανθρώπινη ιστορία από εκείνες που προκαλούν βαθιά συγκίνηση εκτυλίσσεται στους δρόμους της πόλης με πρωταγωνιστή έναν άστεγο συνάνθρωπο μας και το σκυλί του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ίδιος είχε βρει μαζί μα το σκυλί του προσωρινό καταφύγιο σε μια παλιά στάση λεωφορείου στο κέντρο της πόλης. Πάσχει από ρευματοειδή αρθρίτιδα και και δεν θυμάται την οικογένεια του. δεν έχει ταυτότητα, άλλα έχει μαζί του ένα βιβλιάριο υγείας το οποίο επιβεβαιώνει τα στοιχεία του.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στη σελίδα της Ζωόφιλης Δράσης στο Facebook έχει άμεση ανάγκης νοσηλείας στην ψυχιατρική κλινική και επέμβασης στο χέρι του. Ο ίδιος αναφέρει ότι θα μπει οικειοθελώς στο νοσοκομείο, άλλα θέλει να διασφαλίσει τον τετράποδο φίλο του πρώτα και έτσι αναζητείται προσωρινή φιλοξενία και υιοθεσία για το όμορφο πίτμπουλ που είναι πλήρως εμβολιασμένο, σε άψογη κατάσταση υγείας και πολύ φιλικό, έτσι ώστε ο Λεύτερης να μπορέσει να μπει στο νοσοκομείο.

Όπως σημειώνεται οι εθελοντές φιλόζωη έχουν έρθει ήδη σε επαφή με την αντιδήμαρχο πρόνοιας του δήμου Ηράκλειου, Μ. Καναβακη, που γνώριζε ήδη το ζήτημα και έχει κινητοποιήσει τις κοινωνικές δομές του δήμου για να φροντίσουν τον άστεγο, ακόμα και μετά την νοσηλεία του.

cretalive.gr

Shares 467

Σχόλια


Read more:
Close