Μενού

Μεγάλωσαν σε βιομηχανίες κρέατος σκύλων στη Νότια Κορέα και φοβούνται τους ανθρώπους… Δείτε την απίστευτη ιστορία δύο σκύλων που συγκλονίζει (Βίντεο)

Shares 1K

Σκύλος Η βιομηχανία κρέατος σκύλου της Νότιας Κορέας είναι κάτι που οι περισσότεροι από μας θα θέλαμε να προσποιηθούμε ότι δεν υπάρχει, αλλά η σκληρή αλήθεια είναι ότι υπάρχει. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν χιλιάδες σκύλοι που περιμένουν να πεθάνουν σε άθλιες συνθήκες, με απόλυτο φόβο για τους ανθρώπους.

Λίγοι τυχεροί σώζονται από αυτή τη μοίρα, αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή του ταξιδιού. Για τους Robin και Kaya, χρειάστηκε άπειρη φροντίδα για να μη σκέφτονται ότι οι άνθρωποι δε θα τους αντιμετωπίσουν σαν προϊόντα.

Αφού απέτυχαν να εγκλιματιστούν στο καταφύγιο, ο Robin και η Kaya στάλθηκαν στο Κέντρο Αποκατάστασης Συμπεριφοράς ASPCA (ASPCA’s Behavioral Rehabilitation Center).

Σκύλος

Εκεί, οι υπάλληλοι μελετούν αυτές τις σοβαρές περιπτώσεις και βρίσκουν τρόπο να κάνουν τους σκύλους ευτυχισμένους.

Η Kaya δεν μπορούσε να προσαρμοστεί…

Σκύλος

Και ο Robin δεν ήθελε με τίποτα άλλους ανθρώπους ή σκύλους.

Σκύλος

Αλλά η μεταμόρφωσή τους σε αξιαγάπητα κουταβάκια θα σας κάνει να ψάχνετε τα χαρτομάντιλα.

Η αγάπη που μπορεί να προσφέρει ένας σκύλος είναι ευθέως ανάλογη το πώς του έχουν συμπεριφερθεί. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Robin πήγε σε ένα σπίτι που τον αγαπούν, και η Kaya είναι στο δρόμο για το ίδιο χαρούμενο τέλος.!

fanpage.gr

loading...
Shares 1K

Σχόλια


Read more:
Close