Μενού

Μαμά εν δράσει: Ηρωική σκυλίτσα σώζει 8 κουτάβια της από βέβαιο θάνατο (φωτό)

Shares 601
Σκύλος σκυλίτσα Ένας κάτοικος κάλεσε την πυροσβεστική όταν παρατήρησε ότι οκτώ κουτάβια είχαν παγιδευτεί σε ένα αποστραγγιστικό κανάλι σε μια παραλία κοντά στην πόλη της Αλικαρνασσού. Τα κουτάβια κινδύνευαν να πνιγούν, καθώς το κανάλι, αργά αλλά σταθερά, γέμιζε με θαλασσινό νερό.

Μια αδέσποτη σκυλίτσα έσωσε τα κουτάβια της από βέβαιο θάνατο σε ένα κανάλι αποστράγγισης αφότου η ομάδα διάσωσης ζήτησε τη βοήθειά της στη νοτιοδυτική τουρκική επαρχία Mουγκλά

Ένας κάτοικος κάλεσε την πυροσβεστική όταν παρατήρησε ότι οκτώ κουτάβια είχαν παγιδευτεί σε ένα αποστραγγιστικό κανάλι σε μια παραλία κοντά στην πόλη της Αλικαρνασσού. Τα κουτάβια κινδύνευαν να πνιγούν, καθώς το κανάλι, αργά αλλά σταθερά, γέμιζε με θαλασσινό νερό.

Η ομάδα διάσωσης που έφτασε λίγο αργότερα σταμάτησε την άνοδο των υδάτων, αλλά δεν μπορούσε να φθάσει τα κουτάβια μέσα από το στενό άνοιγμα.
Βλέποντας ότι η μητέρα θήλαζε ένα άλλο κουτάβι κάτω από ένα μπαλκόνι ενός κοντινού κτιρίου, ένας πυροσβέστης σκέφτηκε να τη χρησιμοποιήσει για να σώσει τα άλλα παιδιά της από την τρύπα.

Η αδέσποτη σκυλίτσα εντάχθηκε γρήγορα στην ομάδα διάσωσης, σώζοντας –και στη συνέχεια θηλάζοντας- κάθε κουτάβι ενόσω οι κάτοικοι τη χειροκροτούσαν.

Σκύλος σκυλίτσα
Σκύλος σκυλίτσα
Σκύλος σκυλίτσα
Σκύλος σκυλίτσα
Σκύλος σκυλίτσα
Shares 601

Σχόλια


Read more:
Close