Μενού

Λένε ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, αλλά αυτός ο σκύλος το πάει ένα βήμα παραπέρα!

Shares 50

Σκύλος Γνωρίστε τον Finley, τον σκύλο που είναι πραγματικά ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο που τον δείχνει να βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού: από το στέγνωμα των μαλλιών του ιδιοκτήτη, μέχρι να τον περιμένει με το χαρτί τουαλέτας στο στόμα!

Η διασημότητα του Instagram, Greg Baskwell, από τη Βόρεια Καρολίνα, δημοσίευσε ένα βίντεο του σκύλου του Finley δείχνοντας πόσα πολλά το κατοικίδιο του κάνει γι ‘αυτόν – και είναι σίγουρο να πούμε ότι είναι πράγματι αρκετά.

Το ξεκαρδιστικό βίντεο δείχνει τον υπάκουο σκύλο να περιμένει τον ιδιοκτήτη του να σηκωθεί από το κρεβάτι το πρωί και υπάκουα κρατάει ένα ρολόι στο κεφάλι του, ενώ παίζει το τραγούδι του Bruno Mars «Count On Me».

Σκύλος

 

Ο Greg σκύβει για να απενεργοποιήσει το ξυπνητήρι στις 6.15 π.μ. και η ξεκινάει η ημέρα τους από κοινού.

Σκύλος

 

Πρώτα απ’ όλα, ο Greg μπαίνει στο ντους, ενώ ο Finley περιμένει απ’ έξω για να τελειώσει και κρατάει για αυτόν μια πετσέτα στο στόμα του.

Σκύλος

 

Έπειτα ο δημιουργός του βίντεο στεγνώνει τα μαλλιά του και σκύλος του είναι και πάλι σε ετοιμότητα για να κρατάει το πιστολάκι για τα μαλλιά σταθερά στο στόμα του.

Σκύλος

 

Αργότερα, οι δυο τους ψήνουν ένα κέικ και ο Finley κάθεται επάνω στον πάγκο και κρατάει τη συνταγή στο στόμα του, ενώ ο ιδιοκτήτης του διαβάζει από αυτή και σπάει ένα αυγό σε ένα μπολ.

Αργότερα ο Greg χαλαρώνει με ένα ποτήρι νερό και ένα σακουλάκι πατατάκια – ο Finley είναι και πάλι στη διάθεσή του και επιτρέπει το κεφάλι του να χρησιμοποιηθεί ως τραπεζάκι για το ποτήρι.

Σκύλος

 

Το βίντεο τελειώνει με το σκυλί να δείχνει πόσο πιστός είναι κρατώντας ένα ρολό χαρτί τουαλέτας ενώ ο ιδιοκτήτης του είναι απασχολημένος.

Το κλιπ τελειώνει απότομα όταν ο Greg παίρνει λίγο χαρτί από το ρολό.

Σκύλος

 

Από τότε που δημοσιεύτηκε στο Instagram το βίντεο έχουν παρακολουθήσει χρήστες πάνω από ένα εκατομμύριο φορές και μεγάλος αριθμός ανθρώπων έχουν σχολιάσει σχετικά με το κλιπ.

Ορισμένοι χρήστες του Instagram ρώτησαν πώς ο Greg ήταν σε θέση να εκπαιδεύσει το κατοικίδιο του αυτά τα πράγματα.

Ενώ η συντριπτική πλειοψηφία έχουν κατονομάσει το βίντεο ως απίστευτα χαριτωμένο.

fanpage.gr

Shares 50

Σχόλια


Read more:
Close