Μενού

Λέει στο βρώμικο σκύλο της πως χρειάζεται να κάνει μπάνιο. Η απάντησή του τα λέει όλα!

Shares 3K

Σκύλος μπάνιο Τα σκυλιά είτε θα αποδεχτούν και θα απολαύσουν το μπάνιο τους, είτε θα το απεχθάνονται και μόνο στην ιδέα.
Το χάσκυ που θα γνωρίσουμε ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Το όνομα του πανέμορφου αυτού σκύλου είναι Monk, και η ιδιοκτήτρια του κατέγραψε μια από τις θορυβώδεις  αντιδράσεις του, όταν ήρθε η ώρα για το καθιερωμένο του μπάνιο. Μόνο στο άκουσμα της λέξης μπάνιο, δεν μπαίνει με τίποτα στη μπανιέρα και δείχνει με κάθε τρόπο πόσο αντίθετος είναι με αυτό. Είναι σαν να ουρλιάζει «Δεν θέλω!».
Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε το Monk να γυρίζει μέσα στο μπάνιο ψάχνοντας για κάποια διέξοδο. Κλαψουρίζει και ουρλιάζει για να αντισταθεί, αλλά είναι μάταιο. Αν τα νάζια ήταν το κλειδί για να αποφύγεις το μπάνιο, τότε αυτός θα τα είχε καταφέρει σίγουρα.
Παρ’ όλα αυτά, μετά την ολιγόλεπτη δυσφορία του, θα νιώσει σίγουρα πολύ καλύτερα και πολύ καθαρός. Το δέρμα και το τρίχωμά του θα είναι πιο καθαρό, λαμπερό και θα μυρίζει υπέροχα. Μακάρι αυτά τα σκυλιά να καταλάβαιναν τα οφέλη ενός τέτοιου «τρομακτικού» μπάνιο.

Μην ξεχνάτε να κοινοποιείτε οτιδήποτε σας αρέσει!

www.tilestwra.com

Shares 3K

Σχόλια


Read more:
Close