Μενού

Κουτάβια Ροτβάιλερ έκαναν ζαβολιές και κατέληξαν με τις πιο funky ροζ γλώσσες

Shares 290

Ροτβάιλερ κουτάβια Rottweiler Γνωρίστε τον Apolo και τον Angel – δύο αξιολάτρευτα κουτάβια Ροτβάιλερ που είναι οι κύριοι ύποπτοι πίσω από μια παράξενη αλλά… χρωματιστή ζαβολιά!

Δεν πιάστηκαν ακριβώς επ’ αυτοφόρω, αλλά άφησαν ίχνη πίσω τους.

Ροτβάιλερ κουτάβια Rottweiler

Ο Apolo και ο Angel ζουν στη Βραζιλία με την ιδιοκτήτριά τους Amanda Sena και την οικογένειά της. Αν και είναι μόλις 4 μηνών, τα κουτάβια αυτά έχουν ήδη αποκτήσει μεγάλη φήμη ως ταραχοποιά στοιχεία. Στην πραγματικότητα, πρόσφατα έμαθαν να ανοίγουν πόρτες και να μπαίνουν σε χώρους που δεν πρέπει.

“Βοηθά ο ένας τον άλλον στις αταξίες,” είπε η Sena στο The Dodo. “Κι εκεί που νομίζω ότι τα έχω δει όλα, τότε επιστρέφουν για να με εκπλήξουν.”

Ροτβάιλερ κουτάβια Rottweiler

Μια μέρα, ο Apolo και ο Angel έκαναν την πιο αξιομνημόνευτη πράξη τους μέχρι σήμερα.

Αυτό το χάρτινο λουλούδι ανήκει (ή μάλλον, ανήκε) στην αδελφή της Amanda. Ήταν ένα λουλούδι από μια διακόσμηση γενεθλίων με θέμα τη Χαβάη, το οποίο αποφάσισε η αδελφή της Amanda να το κρεμάσει ως αναμνηστικό. Αλλά ο Apolo και ο Angel σαφώς και δεν συγκινούνται από τέτοια ενθύμια. Η Amanda ήταν στο σπίτι με μια φίλη της όταν άκουσε έναν παράξενο ήχο να έρχεται από έξω. Όταν βγήκε να δει τι συνέβαινε, ανακάλυψε τα θρυμματισμένα υπολείμματα εκείνου του χάρτινου λουλουδιού που διασκορπίστηκαν γύρω από την αυλή.

Ροτβάιλερ κουτάβια Rottweiler

“Ήταν το μεγαλύτερο χάος,” είπε η Amanda. Ζήτησα από τη φίλη μου να τα ακολουθήσει για να δει αν υπήρχε κάτι στο στόμα τους.”

Δεν υπήρχε χαρτί στο στόμα τους για να τους ενοχοποιήσει, αλλά η γλώσσα του Apolo και του Angel είχε γίνει ξαφνικά ροζ από το λουλούδι που είχαν στο στόμα τους.

Ήταν επίσης πολύ χαριτωμένα.

Ροτβάιλερ κουτάβια Rottweiler

Αντί να νιώθουν ντροπή για ό,τι είχαν κάνει, ο Apolo και ο Angel έδειχναν πραγματικά περήφανοι για τον εαυτό τους.

“Δεν τους στεναχώρησε κάτι,” είπε η Amanda. “Ήθελαν απλά να παίξουν.”

Ροτβάιλερ κουτάβια Rottweiler

Μόλις το γέλιο της υποχώρησε, η Amanda θεώρησε σωστό να καλέσει τον κτηνίατρο. Της είπε ότι η βαφή στο χαρτί πιθανότατα δεν θα ήταν επιβλαβής για τα κουτάβια. Το πραγματικό θύμα του συμβάντος, η αδελφή της Amanda, το μόνο που έκανε ήταν να γελάσει όταν έμαθε τι συνέβη με το λουλούδι της.

Ροτβάιλερ κουτάβια Rottweiler

“Κανείς δεν μπορεί να τους θυμώσει,” είπε η Amanda. “Ήταν χαρούμενα.”

Τελικά, οι γλώσσες των κουταβιών επανήλθαν στο κανονικό τους χρώμα.

Ροτβάιλερ κουτάβια Rottweiler

Μόνο ο χρόνος θα δείξει πότε θα ωριμάσουν ο Apolo και ο Angel, αλλά μέχρι τότε, η Amanda και η οικογένειά της θα πρέπει να ανεχθούν περισσότερες ζαβολιές.

“Περιμένουμε ήδη την επόμενη,” είπε η Amanda. “Ξέραμε πού μπλέκαμε, γι’ αυτό το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να το διασκεδάσουμε.”

διαφορετικό

Shares 290

Σχόλια


Read more:
Close