Μενού

Video: κουκουβάγια αναγνωρίζει τον άνδρα που την έσωσε και τον αγκαλιάζει εγκάρδια

Shares 290

κουκουβάγιες κουκουβάγια Η Gigi, είναι μια κουκουβάγια (horned owl) που βρέθηκε λίγο πριν το θάνατο όταν την έφεραν στο κέντρο διάσωσης Wild at Heart, στο Μισισιπή. Το φτωχό πλάσμα υπέφερε από ένα σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, πιθανότατα αφού χτυπήθηκε από αυτοκίνητο.

«Αυτό το πουλί ήταν ένα από τα πιο κρίσιμα που έχουμε φροντίσει ποτέ. Το γεγονός πως έχει ζήσει, είναι πέρα από την κατανόηση. Ωστόσο, μετά από μια εκτεταμένη θεραπεία, η GiGi έγινε καλύτερα. Πιθανότατα αυτό δεν θα ήταν δυνατό αν δεν υπήρχε η φροντίδα του Douglas Doug Pojeky, γνωστός και ως «γητευτής αρπακτικών πουλιών.» δήλωσε η Missy Dubuisson, η ιδρυτής του κέντρου διάσωσης.

«Όλα τα χρόνια που εργάζομαι με αρπακτικά πουλιά, δεν έχω δει κανέναν να έχει τέτοιο δέσιμο με τα υπέροχα πλάσματα.» εξηγεί η Dubuisson. Η GiGi εμπιστεύτηκε τον Pojeki εντελώς. Έφυγε για να επισκεφθεί για λίγο την οικογένειά του στο Μίσιγκαν και μόλις επέστρεψε η κουκουβάγια δεν μπορούσε να κρατήσει τον ενθουσιασμό της. Όχι μόνο ξεκίνησε να χορεύει αλλά ξεκούραστε το κεφάλι της στον ώμο του και τον αγκάλιασε. «Κυριολεκτικά φέρνει δάκρυα στα μάτια μου να τον βλέπω να αλληλεπιδρά με αυτά τα πουλιά.» πρόσθεσε η ιδρυτής ενώ συμπλήρωσε: Τον γνωρίζουν και τον εμπιστεύονται απόλυτα. Είναι η εμπιστοσύνη που βλέπετε στο πρόσωπό της.

Η κουκουβάγια ήταν τόσο ευγνώμων στον διασώστη της, Pojeky που δεν μπορούσε να σταματήσει να τον αγκαλιάζει μόλις εκείνος επέστρεψε από ένα ταξίδι του.

κουκουβάγιες κουκουβάγια «Αυτό το πουλί ήταν ένα από τα πιο κρίσιμα που έχουμε φροντίσει ποτέ.»

κουκουβάγιες κουκουβάγια

Ο Pojeky βοήθησε την κουκουβάγια να ανακάμψει μετά από ένα σημαντικό τραύμα στο κεφάλι.

κουκουβάγιες κουκουβάγια

«Όλα τα χρόνια που εργάζομαι με αρπακτικά πουλιά, δεν έχω δει κανέναν να έχει τέτοιο δέσιμο με τα υπέροχα πλάσματα.» εξηγεί η ιδρυτής του κέντρου διάσωσης.

κουκουβάγιες κουκουβάγια

«Τον γνωρίζουν και τον εμπιστεύονται απόλυτα. Είναι η εμπιστοσύνη που βλέπετε στο πρόσωπό της.»

κουκουβάγιες κουκουβάγια

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την κουκουβάγια GiGi που διασώθηκε και είναι πλέον καλά.

wildatheartrescue.org | Facebook

Πηγή

Πηγή: fanpage.gr

Shares 290

Σχόλια


Read more:
Close