Μενού

Κορυδαλλός: Η Αστυνομία άνοιξε το σπίτι και σώθηκαν γατιά και παπαγαλάκια

Shares 106

παπαγαλάκια Κορυδαλλός γάτες Το πρωί το Α.Τ. Κορυδαλλού άνοιξε τελικά το σφραγισμένο διαμέρισμα που βρίσκεται στην οδό Κρέσνας 16 και απελευθέρωσε τις γάτες και τα παπαγαλάκια, που ζούσαν έγκλειστα εκεί χωρίς τροφή και νερό από τις 10 Φεβρουαρίου, μετά την δολοφονία των ιδιοκτητών τους.

Η Αστυνομία κινητοποιήθηκε μετά το σχετικό δημοσίευμα του www.zoosos.gr καθώς η Μάρθα Πουλτίδου – γνωστή για το φιλοζωικό της έργο – ενημέρωσε τον γενικό αστυνομικός διευθυντής Αττικής Κώστα Μιχαιρίνα και ζήτησε τη συνδρομή του ώστε να σωθούν τα ζώα.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Κορυδαλλού άνοιξαν το σπίτι και βρήκαν ευτυχώς ζωντανές τις γάτες, οι οποίες βγήκαν αμέσως στην αυλή και έπεσαν με τα μούτρα στο φαγητό που έβαλαν οι γείτονες.

Στο Αστυνομικό Τμήμα μεταφέρθηκε και ένα κλουβί με τρία παπαγαλάκια δύο εκ των οποίων ήταν ακόμα ζωντανά. Ο Νίκος Τσολιάς, που επικοινώνησε με το www.zoosos.gr χθες το βράδυ ζητώντας βοήθεια για το θέμα, μας εξήγησε ότι θα αναλάβει τη φροντίδα των γατιών καθώς γνώριζε την ιδιοκτήτρια τους.

Μας ευχαρίστησε μάλιστα για το ενδιαφέρον καθώς εδώ και μέρες προσπαθούσε ανεπιτυχώς να πείσει τους αστυνομικούς να ασχοληθούν με τα ζώα που κινδύνευαν.

Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι είναι εξαιρετικά λυπηρό για ένα τέτοιο θέμα να πρέπει να ενημερώνεται υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. για να παρέμβει, επειδή οι αστυνομικοί ή δεν γνωρίζουν την νομοθεσία, ή δεν συνεργάζονται με τις εισαγγελίες ή δεν θέλουν να ασχοληθούν με τέτοιες υποθέσεις καθώς τις θεωρούν υποδεέστερες.

Πηγή

Shares 106

Σχόλια


Read more:
Close