Μενού

Οι Κινέζοι γιορτάζουν τη «Χρονιά του Σκύλου» με ένα άγαλμα με τη μορφή του Τραμπ (video)

Shares 9

Κοσμεί το εμπορικό κέντρο στο Ταϊγιουάν.

Ένα κινεζικό εμπορικό κέντρο, που πέρσι είχε φιλοξενήσει ένα άγαλμα κόκορα που παρέπεμπε ευθέως στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, αποφάσισε φέτος να τιμήσει τη Χρονιά του Σκύλου, που θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο, παρουσιάζοντας τον μεγιστάνα σε κυνοειδή μορφή.

Σκύλος άγαλμα σκύλου

Το γιγαντιαίο άγαλμα του σκύλου-Τραμπ κοσμεί το εμπορικό κέντρο στο Ταϊγιουάν, στη βόρεια Ινδία. Εικονίζει ένα λευκό μπουλντόγκ, καθισμένο στα πίσω πόδια του, αλλά η μουσούδα του έχει τα χαρακτηριστικά του Αμερικανού προέδρου. Επιπλέον, φέρει στην κορυφή του κεφαλιού μια χρυσή τούφα μαλλιών και ο δείκτης ενός από τα μπροστινά πόδια του δείχνει προς τον ουρανό, μια χαρακτηριστική χειρονομία του Τραμπ, ιδίως όταν εκφωνεί ομιλίες.

China: Shopping centre brings in Year of the Dog with Trumpesque statue

Με βάση το κινεζικό σεληνιακό ημερολόγιο, η Χρονιά του Σκύλου, που διαδέχεται αυτήν του Κόκορα, θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο. Ο Τραμπ έχει γεννηθεί το 1946 και κατά συνέπεια στο κινεζικό ωροσκόπιο είναι σκύλος. Σκύλοι ήταν επίσης οι προκάτοχοι του, Τζορτζ Ου. Μπους και Μπιλ Κλίντον.

Σύμφωνα με την κινεζική αστρολογία, οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί τη χρονιά του Σκύλου είναι ειλικρινείς και πάρα πολύ πιστοί, ενώ έχουν και ιδιαίτερα οξυμένη την αίσθηση της δικαιοσύνης. Παράλληλα όμως, είναι επίσης ξεροκέφαλοι και οξύθυμοι.

Πέρσι τον χειμώνα, για να γιορτάσει τη Χρονιά του Κόκορα, το ίδιο εμπορικό κέντρο είχε παρουσιάσει ένα άγαλμα κόκορα που έμοιαζε στον Τραμπ. Το έργο αυτό γνώρισε μεγάλη επιτυχία και πολλά αντίγραφά του εμφανίστηκαν σε όλον τον κόσμο. Μάλιστα, ένας φουσκωτός κόκορας-Τραμπ έκανε την εμφάνισή του το περασμένο καλοκαίρι κοντά στον Λευκό Οίκο.

China: Giant chicken that looks like Trump surprises shoppers

loading...
Shares 9

Σχόλια


Read more:
Close