Μενού

Ήταν φυλακισμένο για 2 χρόνια όμως τώρα ένιωσε την πραγματική αγάπη! (Εικόνες)

Shares 1K

Σκύλος Αυτό το πίτμπουλ απελευθερώθηκε από ένα κλουβί στο οποίο παρέμενε φυλακισμένο για δύο ολόκληρα χρόνια. Το όνομα του είναι Λάντις.

Ήταν η ομάδα Δεύτερης Ευκαιρίας Διάσωση στη Γεωργία που συνάντησε τον Λάντις, κλεισμένο μέσα σε ένα μικρό κλουβί για πολύ μεγάλο διάστημα. Η περιφρόνηση και η κακομεταχείρηση ήταν τρομερή, ενώ είναι θαύμα που ένα σκυλί καταφέρνει να επιβιώσει υπό τέτοιες συνθήκες.

Σκύλος

Μετακινήθηκε γρήγορα στον κτηνίατρο και οι σωτήρες του ορκίστηκαν να κάνουν τα πάντα για να τον βοηθήσουν να επανέλθει. Βρίσκεται τώρα στη Γεωργία, όπου οι εθελοντές τον έχουν αναλάβει ιδιαιτέρως. Χρειάζεται και αξίζει την αγάπη που δεν του δόθηκε τόσα χρόνια.

Σκύλος

Οι εθελοντές ήταν τόσο πρόθυμοι να βοηθήσουν, ώστε να προβούν σε κάτι ξεχωριστό. »Αποστολή Λάντις» συστάθηκε στο Facebook. Ήταν ένα αρχείο για το πώς πάει η ανάρρωση του Λάντις. Αυτή τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η θεραπεία, ο Λάντις αρχίζει να δείχνει χαρούμενος.

Σκύλος

Αυτός ο γενναίος μικρός σκυλάκος ξεπέρασε δύο χρόνια τρομακτικά στο κλουβί. Αλλά τώρα είναι πια ελεύθερος, υγιής απόλυτα και γίνεται όλο και καλύτερα και ψυχολογικά και σωματικά!

Σκύλος

Μιας και συνειδητοποίησε πως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι κακοί, άρχισε να συνέρχεται.

Σκύλος

Του δώσαν την αγάπη που περίμενε υπομονετικά τόσα χρόνια και την αξιοπρέπεια για να ορθοποδήσει.

Σκύλος

Βοηθήστε να μεταδοθεί παντού αυτή η αγάπη μοιραζόμενοι την ιστορία του Λάντις με τους φίλους και την οικογένεια σας.

Πηγή: animalplanet.gr

 

Shares 1K

Σχόλια


Read more:
Close