Μενού

Η οικογένειά της την παράτησε για ένα άλλο σκυλί. Όταν στο καταφύγιο παρατήρησαν αυτό, έβγαλαν φωτογραφία

Shares 560

Σκύλος κόκερ σπανιέλ Το διαδίκτυο γρήγορα ερωτεύτηκε ένα γέρικο σκυλί με το όνομα Κούκι (Μπισκότο). Αν και η ιστορία της ξεκινάει άσχημα, σίγουρα το τέλος της είναι ευχάριστο.
Η Κούκι, ένα ενήλικο κόκερ σπανιέλ, περισυλλέχτηκε μαζί με ένα λαμπραντόρ ενός έτους. Όπως αποδείχτηκε, τα δύο σκυλιά ανήκαν στην ίδια οικογένεια. Ο ιδιοκτήτης ήρθε στο καταφύγιο για να ζητήσει πίσω τα σκυλιά του. Βασικά, στην πραγματικότητα, να ζητήσει πίσω μόνο το ένα.
Η οικογένεια πήρε το λαμπραντόρ μαζί τους, αφήνοντας πίσω στο καταφύγιο την Κούκι. Το καταφύγιο απαθανάτισε τη στιγμή, όταν η Κούκι παρακολουθούσε την οικογένειά της να απομακρύνεται με το νεαρό σκυλί. Κλαψούριζε μάταια για να επιστρέψουν.

Σκύλος κόκερ σπανιέλ

Είναι λυπηρό αλλά πραγματικό: αμέτρητα σκυλιά παρατιούνται συνεχώς, επειδή πλέον είναι μεγάλα σε ηλικία – και πολλά από αυτά τα γέρικα σκυλιά ευθανατώνονται, όταν δεν βρίσκουν νέες οικογένειες για να τα υιοθετήσουν.  Η Lynn Hamilton, που ήταν μέλος μιας φιλοζωικής οργάνωσης, δεν ήθελε να αφήσει την Κούκι να γίνει άλλο ένα νούμερο στα στατιστικά. Όταν είδε την συγκινητική φωτογραφία της Κούκι να περιμένει την οικογένειά της να επιστρέψει, η  Lynn ήξερε ότι έπρεπε να κάνει κάτι…και γρήγορα…
Μέσα σε ένα μήνα, η ιστορία της Κούκι έγινε viral, και θα δείτε τι έγινε στη συνέχεια.

Σκύλος κόκερ σπανιέλ
Η Lynn Hamilton δεν ήθελε να αφήσει την Κούκι ούτε μια μέρα παραπάνω στο καταφύγιο. Χάρη στη Lynn και την υπόλοιπη φιλοζωική ομάδα, η Κούκι ξεκίνησε μια νέα ζωή, γεμάτη με αγκαλιές, ζεστασιά και φροντίδα στο φιλοζωικό καταφύγιο, όπου την προσέχουν συνεχώς.

Σκύλος κόκερ σπανιέλ
Η Κούκι βρήκε την ευτυχία ξανά, αλλά οι κτηνίατροι βρήκαν κάτι άλλο – πάνω από 12 καρκινικούς όγκους. Ευτυχώς, ο αφοσιωμένος κτηνίατρος κατάφερε να αφαιρέσει τους περισσότερους.
Ως αποτέλεσμα της κατάστασης της υγείας της, η φιλοζωική οργάνωση αποφάσισε να μην προχωρήσει σε υιοθεσία της σε άλλη οικογένεια, αλλά να την κρατήσουν εφόρου ζωής.
Σκύλος κόκερ σπανιέλ
Όσοι έμαθαν την ιστορία της, έγιναν έξαλλοι με την αρχική της οικογένεια που την παράτησε, και συγχαίρουν όσους της έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.
Η Κούκι πλέον αναρρώνει από την πρώτη της εγχείριση και θα υποστεί μια δεύτερη επέμβαση, για την αφαίρεση των υπόλοιπων όγκων. Η υπόλοιπη ζωή της θα είναι γεμάτη αγάπη και φροντίδα από άτομα που λατρεύουν τα ζώα, που θέλουν μόνο το καλύτερο για εκείνη.
Σκύλος κόκερ σπανιέλ
Χαιρόμαστε που αυτή η σκυλίτσα έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή! Μοιραστείτε την ιστορία της Κούκι με τους φίλους σας!

fanpage.gr

Shares 560

Σχόλια


Read more:
Close