Μενού

Ιδιοκτήτης γάτας φτιάχνει λαβύρινθο με 50 κουτιά και γίνεται viral

Shares 65

Γνωρίζατε ότι υπάρχει παγκόσμια ημέρα γάτας ; Κι όμως υπάρχει κι ακόμα κι αν δεν είναι διάσημη όπως τα Χριστούγεννα αλλά οι γατογονείς την τιμούν και με το παραπάνω.

Δημιούργησε έναν λαβύρινθο για τις γάτες του, την μαρμελάδα και την Cole.

Κατασκευασμένος με 50 χαρτόκουτες , ο λαβύρινθος αυτός περιλαμβάνει και κρυμμένες λιχουδιές. Επίσης, μερικά κουτιά έχουν ανοιχτή την πάνω πλευρά τους ώστε τα γατάκια να μπορούν να πηδάνε στο λαβύρινθο όσο θέλουν.

λαβύρινθος για γάτες λαβύρινθος γάτες

Αυτό θα πει, η μητέρα όλων των λαβυρίνθων.

Βλέποντας το βίντεο δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί οι γάτες τον αγαπούν. Μερικοί θεατές ρωτούν αν ο Chris θα τις υιοθετούσε.. αν φυσικά γεννιόντουσαν ξανά γάτες !

λαβύρινθος για γάτες λαβύρινθος γάτες

Υπάρχουν επίσης σχόλια όπου ο Chris αναγνωρίζεται ως ο καλύτερος ιδιοκτήτης γατών. Και σαφώς συμφωνούμε. Είναι εμφανές ότι οι γάτες περνάνε τέλεια , και ας είμαστε ειλικρινείς: αν μπορείς να κρατήσεις το ενδιαφέρον της γάτας αμείωτο για τόσο πολύ τότε κάνεις κάτι σωστά !

λαβύρινθος για γάτες λαβύρινθος γάτες

Αν νομίζετε ότι ο Chris είναι πολύ γενναιόδωρος , οι ειδικοί λένε πως αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό για την υγεία των αιλουροειδών μας.

Οι γάτες είναι από τη φύση τους παιχνιδιάρες και φιλοπερίεργες, ακόμα και στην ενηλικίωση. Επομένως είναι σημαντικό να έχουν πληθώρα δραστηριοτήτων να διαλέξουν.«Στις γάτες αρέσει να ασχολούνται με κάτι» αναφέρει η εκπαιδεύτρια ζώων Kristen Collins , «και να παραμένουν δραστήριες ώστε να μη χρειάζεται να βρούν από μόνες τους μια απασχόληση όπως το να γρατζουνίσουν μια αγαπημένη σας καρέκλα.

λαβύρινθος για γάτες λαβύρινθος γάτες

Οι ενδιαφέρουσες δραστηριότητες βοηθούν στην πρόληψη του συνδρόμου νοητικής δυσλειτουργίας , μια μορφή άνοιας των γατών , η οποία εξίσου θλιβερή με αυτή των ανθρώπων.

λαβύρινθος για γάτες λαβύρινθος γάτες

Οι γάτες αγαπούν να ανακαλύπτουν και ο λαβύρινθος αυτός τους δίνει την τέλεια ευκαιρία να ανακαλύψουν κάτι καινούριο , ακόμα κι αν αυτό είναι στη μέση του σαλονιού. Είναι επίσης πολύ καλές στο κυνήγι και παρόλο που η γάτα μπορεί να απολαμβάνει τις λιχουδιές που τις δίνετε με ευκολία , αφήστε τες μερικές φορές να κυνηγήσουν το φαγητό όπως έκανε ο Chris με τις κρυμμένες λιχουδιές- Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να διεγείρετε το μυαλό τους.

λαβύρινθος για γάτες λαβύρινθος γάτες

Έτσι ο Chris όχι μόνο έκανε τις γάτες του ευτυχισμένες , αλλά φρόντισε και για την μακροζωία τους.

Δείτε το βίντεο εδώ:

animalplanet.gr

πηγή

Shares 65

Σχόλια


Read more:
Close