Μενού

Οι γονείς του το εγκατέλειψαν σε ένα κάδο απορριμμάτων…Το κλάμα του όμως, προσέλκυσε ένα παράξενο Πλάσμα!

Shares 605

γονείς Συχνά οι άνθρωποι σώζουν εγκαταλελειμμένα μωρά γατάκια από τα σκουπίδια, ωστόσο στην πρωτεύουσα της Ρωσίας συνέβη το ακριβώς ανάποδο.

Όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Zvezda, μια γάτα κατάφερε να σώσει τη ζωή ενός βρέφους το οποίο είχε εγκαταλειφθεί κοντά σε έναν κάδο απορριμμάτων μιας πολυκατοικίας της Μόσχας προστατεύοντάς το από το κρύο μέχρι να έρθει βοήθεια.

Το αγοpάκι ήταν μόλις 3 μηνών και οι γονείς του το παράτησαν μέσα σε ένα χαρτόκουτο κοντά στα σκουπίδια μίας πολυκατοικίας στο Ομπνίσκ, στην περιοχή Καλούγκα. Στο ίδιο χαρτόκουτο, τον βρήκε και η Μάσα, η γάτα της γειτονιάς.

Το ζώο έκατσε πάνω στο μωρό επί πολλές ώρες και το προστάτευε από το ψύχος με τη θερμότητα του σώματός του.

Όταν το βρέφος άρχισε να κλαίει, μια ένοικος βγήκε στο κεφαλόσκαλο και το βρήκε δίπλα στη γάτα η οποία του έγλειφε το πρόσωπο και τα χέρια.

Όπως αναφέρουν οι ένοικοι της πολυκατοικίας αν η γάτα δεν είχε πάρει υπό την προστασία της το βρέφος, αυτό δεν θα είχε επιβιώσει.

Μάλιστα η γάτα δεν ήθελε να αφήσει το μωρό ακόμη και όταν έφτασε το ασθενοφόρο και ακολούθησε τους γιατρούς που το πήραν μέχρι που ανέβηκαν στο όχημα, πρόσθεσε το δίκτυο.

Η ζωή του μικρού αγοpιού, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται, δεν βρίσκεται σε κίνδυνο και η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για να εντοπίσει τους γονείς του.

γονείς

 

fanpage.gr

Shares 605

Σχόλια


Read more:
Close