Μενού

Η εκδίκηση του ελέφαντα: Τον κακοποιούσαν σε τσίρκο μέχρι που αγρίεψε και τα ισοπέδωσε όλα! (βίντεο)

Shares 922

ελέφαντας Το τεράστιο ζώο δεν άντεξε τα χτυπήματα του εκπαιδευτή του και όρμηξε διαλύοντας τα πάντα. Η κακοποίηση που υφίστανται τα ζώα σε πολλά τσίρκα είναι ένα γεγονός που έχει καυτηριαστεί από πολλούς. Το περιστατικό που θα παρακολουθήσετε συνέβη σε μια παραθαλάσσια πόλη της Δανίας, όταν ο εκπαιδευτής ενός τσίρκου, έβγαλε τα ζώα έξω στο δρόμο για να διαφημίσει το τσίρκο που έφτασε στην πόλη.

Στη συνέχεια ο εκπαιδευτής πήγε τους 4 ελέφαντες στην παραλία για να δροσιστούν τα ζώα. Όταν τους έκανε νόημα να επιστρέψουν, ένας ελέφαντας φαίνεται δεν ήθελε να φύγει από τη δροσιά της θάλασσας. Ο εκπαιδευτής τον πλησίασε τσαντισμένος και με την ειδική μεταλλική βέργα, άρχισε να χτυπάει το τεράστιο ζώο στα πόδια στα αυτιά και στο κορμί.

ελέφαντας

Δεν ήθελε και πολύ να γυρίσει το μυαλό του τετράποδου. Ο ελέφαντας σχεδόν αφηνίασε και σε έξαλλη κατάσταση μετέτρεψε τους δρόμους της πόλης Karrebæksminde σε αρένα. Άρχισε να πέφτει επάνω με μανία και να ισοπεδώνει όσα αυτοκίνητα βρέθηκαν στο διάβα του. Όπως θα δείτε και στο βίντεο τα σήκωνε με ευκολία στον αέρα, άρχισε να κυνηγάει τον κόσμο που περπατούσε αμέριμνος στους δρόμους. Τραυμάτισε αρκετούς και σοβαρότερα τραυμάτισε μια γυναίκα η οποία έπεσε στο λιθόστρωτο και χτύπησε το κεφάλι της. Το πόδι του ελέφαντα, παραλίγο να τη συνθλίψει όπως ήταν στο έδαφος.

Οι υπεύθυνοι του τσίρκου μήνυσαν τον δήμαρχο της πόλης επειδή θεωρούν πως ο κόσμος θα έπρεπε να έχει απομακρυνθεί αφού βγήκαν οι ελέφαντες βόλτα (είχαν ενημερώσει εκ των προτέρων λένε) και πως τα αυτοκίνητα που καταστράφηκαν ήταν σταθμευμένα σε λάθος μεριά.

diaforetiko.gr

Shares 922

Σχόλια


Read more:
Close